Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Relaxační křesla do obývacího pokoje i na terasu Počet produktů: 8

Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Židle a křesla včetně otočných modelů určených převážně do pracovny, nebo kanceláře: Židle a křesla

- Venkovní židle a křesla na zahradu, terasu, nebo balkon: Zahradní židle a křesla

- Relaxační a masážní křesla (některé modely i s vyhříváním): Masážní křesla


Rozkládací i klasická křesla pro chvíle relaxace nejen u televize

V této kategorii najdete stylová křesla, která jsou nejen velmi pohodlná, ale stanou se i designovým doplňkem Vašeho interiéru. Můžete vybírat z rozkládacích relaxačních křesel, která jsou ideální k televizi, nebo domácímu kinu i z ratanových křesel z pravého přírodního materiálu, která vnesou do Vašeho domova nádech exotiky. V jiné kategorii najdete i pohodlnná zahradní křesla a židle.

Rady pro nákup vhodného relaxačního křesla

Nákup vhodného křesla není nikterak složitá záležitost, ale na trhu je velké množství typů, designů a provedení, ze kterých můžete vybírat. V následujících řádcích Vám proto poradíme, které okolnosti především při nákupu zvážit.

1. Jakým způsobem je zařízen Váš pokoj? Před výběrem správného křesla se ujistěte, že daný výrobek odpovídá nejen Vašim požadavkům na vzhled a pohodlí, ale také svým zpracováním a barvou ladí do tónu pokoje, ve kterém bude umístěn. Například ratanová křesla a pohovky jsou sice krásné, ale svým pojetím se nehodí do každého interiéru.

2. Kdo bude křeslo používat nejvíce? Pokud si kupujete křeslo sami pro sebe, pak je výběr zcela jednoduchý a závislý na Vašich preferencích. V případě nákupu relaxačního křesla jako dárku je vhodné se dobře zamyslet, co Váš manžel, tatínek, nebo dědeček preferuje. Je to spíše přírodní vzhled, nebo pohodlí? Klasika, nebo moderna?

3. Jaký typ a konstrukci křesla zvolit? V naší nabídce najdete jak klasická relaxační křesla ideální pro sledování televize, krásná ratanová křesla a pohovky z přírodního materiálu, houpací křesla a další. Záleží především na Vašich osobních preferencích a typu zamýšleného použití vybraného modelu. Upozornit bychom chtěli na masážní křesla, která jsou vhodná jako příjemná relaxační křesla do obývacího pokoje, ale navíc disponují i masážní funkcí (některé modely i vyhříváním). Tato křesla sice nikdy na 100% nenahradí ruce zkušeného maséra, přesto je prokázaný jejich velmi pozitivní vliv na lidský organismus- především v oblasti odbourávání stresu, ale také prokrvení a uvolnění svalů a zmírnění bolesti zad.