Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Poštovní schránky pro domy i firmy klasické i dekorativní - nástěnné, stojanové, sloupové Počet produktů: 42

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 42 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 42 položek

Stylové venkovní poštovní schránky na dopisy a balíky. Moderní chránky pro rodinné, bytové domy i pro firmy na stěnu, plot, se stojanem, sloupové...

V této kategorii najdete především luxusnější poštovní schránky, které nejen splní svůj účel, ale navíc se stanou designovým doplňkem Vašeho domu, nebo firmy. Nabízíme především schránky z nerezu, nebo litého hliníku, které mají velmi dlouhou životnost, protože nekorodují. Najdete u nás jak klasické menší závěsné schránky na stěnu, nebo na plot, tak i velké poštovní schránky pro firmy na sloupku (na stojanu). Ať už hledáte klasickou levnou panelákovou poštovní schránku, nebo designovou moderní, případně retro schránku na dopisy- u nás si určitě vyberete.


Objednejte si poštovní schránku na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Poštovní schránku Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.