Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vodní fontány venkovní i pokojové na zahradu, balkon, terasu, do bytu Počet produktů: 21

Zobrazují se 1 – 21 z 21 položek
Zobrazují se 1 – 21 z 21 položek

Proč si pořídit fontánu, nebo kašnu na zahradu, případně do interiéru? Dekorační velké i malé vodní fontány a kašny s tekoucí vodou.

Často se snažíme dotvořit naši zahradu tak, aby na nás působila pozitivně, ale také vyzařovala určitý dojem luxusu a prosperity. K těmto účelům jsou mimo jiné ideální i velké zahradní fontány, nebo kašny s tekoucí vodou, které udělají radost všem Vašim smyslům a navíc se stanou výrazným reprezetnativním prvkem a zahradní dekorací. Nejen, že vodní fontány krásně vypadají, ale zvuk tekoucí vody působí relaxačně na naše tělo a úžasně se při něm odpočívá. Existuje mnoho nejrůznějších terapií, které využívají zvuku tekoucí vody- díky fontáně si můžete dopřát malou soukromou terapii přímo na Vaší zahradě. Na výběr máte z nepřeberného množství druhů a velikostí- zatímco některé povrchy fontán jsou leštěné a hodí se spíše do moderně pojatých zahrad, můžete najít také drsné, neopracované povrchy kamených fontán, případně stylové sochy lidí, nebo zvířat. Oblíbené jsou rovněž kaskádové fontány v menším provedení, které se hodí především na balkon, nebo terasu, ale jsou oblíbené i jako pokojové fontánky do bytu. Voda navíc do Vaší zahrady přiláká ptáky, kteří budou vděční za pár kapek vody.

Jak se starat o Vaši zahradní, nebo pokojovou fontánu?

Malé fontány, nebo kašny jsou poměrně nenáročné na údržbu, ale existuje několik pravidel, které je třeba mít na paměti:

- ujistěte se, že je ve fontáně dostatek vody, aby bylo vodní čerpadlo neustále ponořené. Bez vody by se totiž mohlo přehřát a zadřít.

- pravidelně pouštějte čerpadlo a nechávejte vodu ve Vaší fontáně cirkulovat, což pomáhá udržet vodu čistou a snižuje šanci na nahromadění řas. K tomuto účelu můžete využít jednoduchého časovače do zásuvky, který vodní fontánu v nastavený čas zapne a následně opět vypne.

- před zimou vypusťte z fontány vodu, očistěte ji a uložte do suchého místa, na kterém se přes zimu drží teplota nad nulou. (platí u zahradních fontán).

Polyresin a jeho předpoklad pro materiál pokojových i venkovních fontán a kašen

Většina domácích fontán a kašen s tekucí vodou v naší nabídce je vyrobena z polyresinu, což je sloučenina pryskyřice často používaná mimo jiné pro sochy, figurky a dekorativní nábytek. Výhodou je nenasákavost a velká odolnost vůči vodě. Tvoří povrchovou strukturu, která je v neopracovaném stavu téměř nerozeznatelná od kamene, takže se výborně hodí i pro výrobu dekoračních fontán a jiných prvků do zahrady i do bytu. Tento materiál se pro výrobu fontán používá probarvený, takže na něm nejsou malé rýhy a poškození způsobené provozem téměř vidět.


Objednejte si fontánu, nebo kašnu s tekoucí vodou na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Fontánu / kašnu Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nejrůznější dekorativní předměty do interiéru: Dekorace do bytu

- Nejrůznější dekorativní předměty na zahradu, terasu, nebo prřed dům: Zahradní dekorace