Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Kamenná umyvadla na desku do koupelny - říční kámen / mramor / zkamenělý strom Počet produktů: 21

Zobrazují se 1 – 21 z 21 položek
Zobrazují se 1 – 21 z 21 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Další dekorace a vybavení do domácnosti: Vybavení domácnosti


Umyvadlo na desku z říčního kamene, leštěného mramoru, nebo zkamenělého kmene stromu se stane designovou lahůdkou Vašeho interiéru. Modely kulaté, oválné i hranaté.

Zařizujete nový domov, případně jen potřebujete rekonstruovat koupelnu a uvažujete, jak ji ozvláštnit a dodat pocit výjimečnosti? Pak pro Vás může být velmi zajímavou volbou kamenné umyvadlo, které je vhodné především do koupelen, ale je možno jej využít i v kuchyni, případně jiných místnostech. Jednou za čas je vhodné vzdát se starých zvyků, což chce často pořádnou dávku odvahy, která se ale v případě výměny klasického umyvadla za jeho designovou kamennou náhradu jednoznačně vyplatí a bude Vaše interiéry zdobit dlouhou dobu. Umyvadla jsou nejčastěji vyráběna z mramoru, žuly, říčních kamenů, nebo jako speciality ze zkamenělého kmene stromu a mohou mít nejrůznější odstíny a tvary. Kamenná umyvadla bývají uvnitř leštěná, aby se na nich nezachytávalo velké množství nečistot, z vnější strany mohou být leštěná, vyfrézovaná do požadovaného tvaru bez výrazné povrchové úpravy, případně pouze hrubě opracovaná, takže nejlépe vynikne struktura a barva přírodního kamene. Můžete je zakoupit v nejrůznějších tvarech- kulatá, čtvercová, obdélníková i nepravidelná, ve velikostech a provedeních jak klasických zapuštěných, na desku, nebo jako celek s podstavcem.

Čistění a údržba kamenných umyvadel

Pokud jste si pořídili kamenné umyvadlo, pak zajisté chcete, aby vypadalo neustále jako nové. U námi nabízených umyvadel, která jsou vyrobena z tvrdých materiálů, jako je mramor, nebo jiné velmi pevné formy kamene není potřeba žádná výjimečná údržba. Pozor dejte ovšem na některé konkurenční výrobky z vápence, nebo jiných měkčích a nasákavých forem kamene, na kterých se snadno tvoří velmi špatně odstranitelné skvrny. Základní zásadou je udržovat umyvadlo čisté, aby nemohly nečistoty vniknout do jeho struktury. K čištění umyvadel používejte prostředky určené na přírodní kámen, které nemohou naleptávat jeho strukturu. Pokud chcete udržet umyvadlo jako nové, doporučujeme alespoň jedenkrát ročně naimpregnovat prostředkem k tomu určeným- osvědčené jsou například impregnace SAXO.