Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční figurky před dům i do okna - svítící sob, santa claus, stromeček... Počet produktů: 13

Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek
Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kopletní nabídka vánočních dekorací a výzdoby do bytu i na zahradu: Vánoční dekorace a výzdoba

- Vánoční osvětlení (řetězy, světelné sítě, krápníky, hvězdy atd.) venkovní i vnitřní: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní


Velké vánoční svítící figurky do bytu, na zahradu, nebo před dům si Vaše děti zamilují

V této kategorii najdete vánoční figurky, které k Vánocům neodmyslitelně patří a dokážou navodit tu správnou atmosféru ve Vašem domě, bytě, nebo na zahradě. Můžete u nás najít jak klasické menší figurky do interiérů, svítící figurky, ale i velké nafukovací sněhuláky nebo Santa Clause vhodné především do venkovních prostor, které udělají radost dětem a zastíní výzdobu Vašeho souseda.

Venkovní figurky soba se saněmi, santa clause, sněhuláků, tučňáků a dalších

Každý si ve spojení s Vánoci vybaví pohodu, klid rodinného krbu a následně vánoční stromeček, ježíška, případně santa clause na saních tažených soby, sněhuláky a další figurky. S klidem rodinného krbu Vám sice nepomůžeme, ale můžete díky nám dosáhnout té správné vánoční atmosféry v bytě i na zahradě. Zajímavé jsou obzvláště velké svítící figurky santa clausů, nebo sněhuláků s výškou přes 2 m, které si Vaše děti bezpochyby zamilují. Pokud hledáte spíše elegantnější osvětlení, ale klasický světelný řetěz Vám přijde příliš okoukaný, pak Vás jistě zaujmou nejrůznější zvířata a postavičky spjaté s vánoci vyrobené z průhledného plastu, případně z konstrukce ovinuté světelným kabelem, kdy většina z nich je perfektní pro umístění před dům i do interiéru (pro venkovní použití musí daná vánoční dekorace splňovat odolnost IP 44- vhodnost pro vnitřní / venkovní použití je vždy uvedena v detailním popisu konkrétního produktu).