Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční světelné deště z LED diod venkovní i vnitřní Počet produktů: 23

Zobrazují se 1 – 23 z 23 položek
Zobrazují se 1 – 23 z 23 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné venkovní osvětlení se solárním napájením (včetně světelných sítí, závěsů, řetězů) : Solární osvětlení na zahradu


Světelné deště venkovní i vnitřní vytvoří pravou vánoční atmosféru

Pokud chcete u Vás doma navodit kouzelnou Vánoční atmosféru, určitě byste neměli opomenout vánoční osvětlení, které k těmto nejkrásnějším svátkům roku bezpochyby patří. Pro instalaci na zábradlí, pergolu, okapy a podobné delší linie jsou perfektní světelné deště nebo světelné závěsy, které oproti klasickým LED řetězům zaujímají větší plochu a dokážou tak více zdůraznit ozdobené prvky. Můžete je ale umístit i do Vašeho domu, nebo bytu, kde vypadají kouzelně především na oknech, dveřích, nebo na zábradlí. Tyto světelné dekorace svým ztvárněním připomní dešťové kapky, nebo sněhové vločky a přispívají tak k vánoční atmosféře.

Proč jsou vánoční osvětlení světelné deště tak oblíbené?

Vánoční světelné deště v naší nabídce využívají jako zdroj světla LED diody, které mají oproti klasickým žárovkám mnoho výhod. Prakticky úplně odpadá jejich výměna, na kterou jsme byli u žárovek běžně zvyklí. LED diody jsou totiž velmi odolné vůči změnám teplot i nárazům a mají vysokou životnost (běžně 100 000 hodin a více). Navíc se nemusíte obávat účtu za energii, protože jsou oproti klasickým žárovkám mnohem úspornější. Úspora energie je 80-90% a to především díky tomu, že svítivé LED diody neprodukují téměř žádné teplo. Díky této vlastnosti zůstávají veškeré části světelného deště chladné a nehrozí tak popálení dětí, nebo domácích zvířat.

Studeně bílé, nebo teple bílé světelné padající deště?

Můžete u nás najít světelné deště / světelné závěsy studeně bílé, nebo teple bílé barvy a to jak trvale svítící modely, tak s různým blikáním, nebo efektem padajícího deště.

Studeně bílé světlo je čistě bílé a připomíná tak sníh, led a jiné zimní motivy. Tyto světelné deště doporučujeme tudíž především na výzdobu zahrady a exteriéru Vašeho domu, kde budou perfektně ladit se zimní přírodou okolo.

Teple bílé světlo má nažloutlou barvu a je tak podobné světlu vydávanému klasickými žárovkami. Tyto světelné deště teple bílé barvy tudíž doporučujeme především do interiéru, do kterého tak dodají vřelou a příjemnou atmosféru.