Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Dekorace na zahradu - venkovní dekorace dřevěné, kovové, plastové Počet produktů: 101

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 101 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 101 položek

Prodej doplňků a dekorací, které pozvednou Vaši zahradu na jinou úroveň

V této kategorii najdete nejrůznější venkovní doplňky a dekorace pro zahradu, které je možno využít i u zahradního posezení na Vaší terase, nebo v interiéru. Nabízíme venkovní osvětlení včetně solárních modelů, které se obzvláště hodí např. k našim párty stanům, nejrůznější dřevěné dekorace jako jsou plně funkční můstky, nebo dřevěná kola a kormidla, dřevěné i kovové oblouky na růže a jiné popínavé rostliny apod.

Pro mnohé z nás jsou naše zahrady a dvorky rozšířením našich obývacích prostor a místem pro odpočinek ať už pasivní, nebo aktivní, takže je rozhodně velice důležité nezapomínat na správné zahradní dekorace, které Vám pobyt v tomto venkovním prostoru zpříjemní. Přinášíme Vám několik tipů, jak jednoduše a efektivně vyřešit dekorování zahrady levnými, nebo i luxusními doplňky. Inspirovat se také můžete nejrůznějšími obrázky zahradních dekorací z internetu, nebo časopisů.

Výzdoba a dekorace terasy

Pokud máte terasu, nebo jakékoliv oddělené venkovní posezení, pak určitě zvažte minimálně přidání rostlin v dekorativních květináčích. Rostliny k Vám vnesou přírodu, ale také mohou oddělovat Vaše klidné místo od nenechavých pohledů sousedů. Stylové dekorativní květináče toto místo zase přiblíží domovu a dodají designový prvek.

Dekorativní rostliny a květiny

Ideálně se poraďte ve zvoleném zahradním centru o tom, jakým rostlinám a květinám se daří ve Vaší oblasti a jak je máte nejlépe zkombinovat. Určitě doporučujeme si zpočátku nakreslit jednoduchý plánek, podle kterého budete rostliny vysazovat. Zjistěte si, jak budou rostliny vysoké a široké za několik let a podle toho volte jejich rozestupy. Pokud chcete některou solitérní dřevinu, nebo rostlinu zvýraznit, pak můžete použít například bodové solární osvětlení, které ji nasvítí po celý večer a noc.

Jiné zahradní dekorace

Do zahrady je vhodné umístit několik dekorativních prvků, které ji zútulní a dají jí osobnost. Pokud jde o větší zahradní dekorace, tak je umísťujte spíše osamoceně tak, aby vynikly a jejich krása nebyla zbytečně rušena dalšími zahradními prvky. Pokud chcete použít spíše menší a levnější dekorace, jako jsou sošky, solární osvětlení a podobně, pak je vhodné tyto prvky umísťovat spolu ve více kusech na jednom místě, případně pak v přímkách, nebo po křivkách.


Objednejte si zahradní dekoraci na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Vybraný produkt Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Solární zahradní osvětlení dekorativní i funkční: Solární osvětlení na zahradu

- Pokud si chcete vyzdobit i Váš interiér: Dekorace do bytu

- Krásné svítící dekorace do bytu i na zahradu pro vánoční období : Vánoční svítící dekorace