Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Venkovní houpačky a houpací lavice na zahradu / terasu - dřevěné, kovové Počet produktů: 35

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek

Prodej rodinných houpaček pro chvíle relaxace na Vaší zahradě, nebo terase. Kvalitní levné i luxusní houpací lavice dřevěné, kovové, nebo ratanové. Pevné, rozkládací na lůžko, se stříškou.

V této kategorii najdete zahradní houpačky ze dřeva, kovuv, nebo umělého ratanu. Především nabízíme větší luxusnější modely vhodné pro celou rodinu, ale najdete u nás i menší levné venkovní houpačky, závěsná křesla, nebo sítě. Větší houpací lavice nabízíme již v cenách pod 3000,-Kč, ale můžete u nás zakoupit i velmi nadstandardní luxusní houpačky s možností rozkládání, které se stanou středobodem Vaší zahrady.

Vybrat zahradní houpačku ze dřeva, nebo z kovu?

Tuto otázku bude zajisté řešit spousta zájemců o koupi venkovní houpačky- odpověď ale není vůbec jednoduchá, takže každému doporučujeme vybírat především dle jeho osobního vkusu s přihlédnutím k faktu, jak často bude ochotný se o houpačku starat. Dřevo je totiž sice úžasný přírodní materiál a na zahradu prostě patří, avšak je nutno u něj počítat s větší péčí- dle používání a povětrnostních podmínek je nutné je jednou za čas (doporučujeme 1 – 3 roky) přebrousit jemným smirkovým papírem a přetřít lakem určeným pro tyto účely. Naproti tomu se o kovovou houpačku prakticky nemusíte starat- jen ji doporučujeme po sezóně omýt například mýdlovou vodou a uschovat na suché místo.


Objednejte si zahradní houpačku na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Houpačku Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud dáváte přednost klasičtější podobě odpočinkového venkovního nábytku: Zahradní lavice

- Kompletní nabídka zahradního nábytku: Zahradní nábytek

- Pokud je pro Vás houpačka příliš velká, nebo drahá: Zahradní lehátka