Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Elektrické čajové svíčky na stůl / retro svíčky na vánoční stromeček / elektrické svícny Počet produktů: 16

Zobrazují se 1 – 16 z 16 položek
Zobrazují se 1 – 16 z 16 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné osvětlení na zahradu, terasu, nebo před dům : Venkovní osvětlení


Elektrické vánoční svíčky v retro provedení na stromeček i téměř dokonalé imitace klasických čajových svíček např. na vánoční stůl. Elektrické vánoční svícny.

Všichni si pamatujeme vánoce u našich babiček a klasickým způsobem vyzdobené vánoční stromky s elektrickými svíčkami, či podobným osvětlením. Tyto časy si můžete připomenout pořízením retro svíček na vánoční stromeček, které se postupně opět dostávají do módy. Stejně tak v této kategorii objevíte elektrické vánoční svícny a elektrické čajové svíčky s LED diodami, které mají oproti klasickým svíčkám jednu velkou výhodu- jsou naprosto bezpečné a nehrozí riziko požáru.

LED diody jako náhrada klasických žárovek

Zdrojem světla u námi prodávaných vánočních elektrických svíček a svícnů jsou LED diody ve většině případů v bílém provedení, ale u některých produktů mohou mát i jiné barvy (tato informace je vždy uvedena v popisu konkrétního produktu). Světelné LED diody mají výhodu ve velmi dlouhé životnosti (běžně udáváno přes 100 000 hodin svícení) a vysoké účinnosti, ze které vyplývá nízká spotřeba elektrické energie, která je cca 80-90% nižší, než u klasických žárovek. Tudíž se nemusíte bát účtu za elektřinu ani v případě pravidelného rozsvěcování velkého svítícího stromu výšky přes 2 m.