Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Nafukovací vířivky (whirlpooly) pro venkovní i vnitřní použití Počet produktů: 2

Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek

Nafukovací vířivá vana whirlpool jako plnohodnotná náhrada její tradiční pevné varianty

Téměř každý miluje relaxaci spojenou s bublinkami a horkou lázní. Možná jste se v minulosti dívali na ceny pořízení a zabudování klasické vířivé vany a došli jste k závěru, že se jedná o luxus mimo Vaše finanční možnosti. Tomu tak ale nutně nemusí být. V dnešní době máte totiž možnost nákupu mobilní nafukovací vířivky, kterou lze v kvalitním provedení zakoupit již pod 20 000 Kč včetně veškerého potřebného příslušenství. Další snížení nákladů pak přináší jednoduchá údržba a skladování, ale především instalace- stačí jen vybrat příhodné vodorovné místo v interiéru, nebo na zahradě, vířivku nafouknout, napustit a její příslušenství připojit do elektrické zásuvky. Tyto nafukovací whirlpooly jsou tedy skvělými produkty pro někoho, kdo hledá vlastnosti klasické vířivé vany, ale nechce vydávat velké finanční prostředky za její zabudované provedení.

Konstrukce vířivky

Někteří zákazníci mají z nákupu nafukovací vířivé vany určité obavy, které vycházejí především ze zkušeností s jinými nafukovacími výrobky, jako jsou lehátka na vodu a podobně. V případě námi prodávaných vířivek se ale jedná o zcela jiný materiál, který je mnohem silnější a trvanlivější- za vše mluví hmotnost vířivky, která se běžně pohybuje jen těsně pod hranicí 30 kg. Tento materiál má navíc jemnou strukturu podobnou kůži, takže působí velmi luxusně a stane se ozdobou Vašeho domu, či zahrady. Samotná vana je doplněna potřebným příslušenstvím, jako je filtrace, případně ohřev vody, tepelný kryt apod. (toto je vždy uvedeno v detailním popisu každého produktu).

Základní principy fungování vany whirlpool

Samotná funkce nafukovací vířivky je stejná, jako u její tradiční obdoby. Kompresor vhání vzduch do spodní části vany, čímž vznikají bublinky mající na nás tak blahodárný vliv. Většina vířivek má zabudovaný ohřev vody fungující na obdobném principu, jako ve varné konvici- s tím rozdílem, že přes topnou spirálu voda neustále protéká. Teplotu vody můžete nastavit pomocí jednoduchého ovládacího mechanismu, který máte neustále v dosahu ruky.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nabízíme nejen potřeby pro turistiku ale i další vybavení pro relax a volný čas: Vybavení pro volný čas

- Pokud už Vás bublinky omrzely a chcete raději relaxovat na sluníčku: Zahradní a relaxační lehátka