Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Výbava obývacího pokoje - poličky, křesla, TV stolky Počet produktů: 104

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 104 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 104 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- U nás najdete i nábytek na zahradu, terasu a balkon, na který se především specializujeme: Zahradní nábytek

- Nábytek nejen do obývacího pokoje: Nábytek

- Nabízíme i vybavení a nábytek pro Vaši kancelář: Vybavení a nábytek do kanceláře

- Nábytek a různé doplňky určené především do ložnice : Nábytek do ložnice


Radíme s uspořádáním vybavení a doplňků Vašeho obývacího pokoje

Můžete u nás najít nejrůznější výbavu i dekorace nejen do obývacího pokoje, ale než začnete se stěhováním stávajícího, nebo nového nábytku, doporučuje většina designérů udělat si jednoduchou skicu rozvržení jednotlivých kousků. Profesionálové v dnešní době používají grafické programy, které Vám vymodelují 3D pohled místnosti, ale výrazně Vám napoví i klasický půdorys. Ten Vám pomůže jednoduše zjistit, jak bude přibližně vypadat konečný výsledek a stane se vodítkem celého uspořádání. Pokud si nejste zcela jisti, jestli veškeré vybavení do místnosti vměstnáte, pak doporučujeme staré i nové kousky, stejně jako celou místnost přeměřit a rozměry vypsat k jednotlivým obrázkům. Dostanete tak mnohem lepší povědomí o vnímání zaplněného i volného prostoru.

Vytvořte průchozí zóny obývacího pokoje

Není nic trapnějšího, než muset nechat své návštěvy přeskakovat jednotlivé kousky Vašeho obývacího pokoje, aby se dostali k místu na sednutí, a Vám samotným nebude příliš do smíchu, když si v přítmí pokoje skopnete prst na noze. To jsou důvody, proč je tak důležité vytvářet dostatečně velké průchozí zóny nejen uprostřed pokoje, ale směřující ke všem jeho důležitým bodům.


Zvolte správně polohu křesel a sedací soupravy

Sedací souprava, případně pohodlná křesla by měly vytvářet příjemný a otevřený prostor. Vyhněte se pohovce orientované od vchodu do místnosti. Dávejte pozor na pozici ploch kolem jednotlivým osobních zón. Například vytvořte dostatečný prostor mezi pohovkou a konferenčním stolkem a ujistěte se, že výška stolu je vhodná pro výšku sezení.

Vytvořte ohnisko obývacího pokoje

Ať už je to televize, zábavní centrum, nebo krb, vytvořte středobod Vašeho obývacího pokoje a nábytek orientujte k němu. Upozorněte na Vaše ohnisko přidáním netradiční designové police, odkládacího stolku, dekorativního světla, nebo umělé rostliny.