Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Odpadkové koše do kuchyně / kanceláře - na tříděný odpad, pedálové, klasické Počet produktů: 18

Zobrazují se 1 – 18 z 18 položek
Zobrazují se 1 – 18 z 18 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Dekorace, nábytek a vybavení do domácnosti: Vybavení domácnosti


Koš na odpadky nemusí být jen plastovou nevzhlednou nezbytností Vaší kuchyně, nebo kanceláře.

Že musí být koš na odpadky jen nevzhledný kus plastu? Ale kdepak. Pro vytvoření útulné, příjemné atmosféry sice většina z nás využije zcela jiné prvky, ale odpadkový koš by neměl být trnem v oku. Naopak může do kuchyně, nebo jiné místnosti, ve které je umístěný příjemně zapadat a dotvářet celkovou atmosféru, jako například vysoký koš s motivem „Coca Cola“ v americké restauraci apod. Stejně tak mohou velmi doplňovat Váš interiér odpadkové koše potažené metalickými fóliemi nejrůznějších barev, případně velmi hezké varianty z broušeného nerezu, které rovněž najdete v naší nabídce.

Vhodnost odpadkových košů do různých místností

Obecně lze říci, že nejjednodušší koše bez víka je vhodné používat pouze v kancelářích, pracovnách a podobných místnostech, kde do nich ukládáme jen papír a plasty. Na klasické použití pro skladování nejrůznějších zbytků potravin a dalšího odpadu jednoznačně vybírejte koše s víkem. Víko totiž brání šíření zápachu, pórů plísní a kladení vajíček nejrůznějšího hmyzu. Nedoporučujeme koše s výklopným mechanismem, nebo otočným víkem, kterých se musíte při každém použití dotýkat rukou, ale buď jednodušší pedálové koše, u kterých stačí pro otevření sešlápnout nožní pedál, případně bezdotykové odpadkové koše, u kterých zajišťuje otevírání víka čidlo pohybu.

U nás najdete odpadkové koše do kuchyně, koupelny, kanceláře i jiných místností.

Nabízíme výběr odpadkových košů od klasických nejjednodušších plastových modelů vhodných například pod stůl do kanceláře až po automatické bezdotykové odpadkové koše, které se otevřou samy po přiblížení ruky, případně po stisku tlačítka. Tyto odpadkové koše mohou nejen velmi dobře vypadat, ale brání šíření infekcí a zápachu. Najdete u nás též odpadkové koše s několika nádobami, které jsou určené na tříděný odpad.