Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní párty stany a altány s kovovou konstrukcí nůžkové i klasické Počet produktů: 175

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 175 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 175 položek

Prodej párty stanů s kovovou konstrukcí pro pořádání nejrůznějších venkovních akcí, svateb, nebo jako prodejní / marketingový stánek

V této kategorii naleznete výběr zahradní párty stanů- od malých a levných zahradních stanů a altánů 3x3 m bez bočních stěn až po velké velké párty stany 6x12 m určené především pro firmy a restaurační provozovny. Párty stany s kovovou konstrukcí jsou perfektní pro pořádání nejrůznějších venkovních událostí, jako jsou oslavy narozenin, svatby a podobně, ale i obyčejné grilování s přáteli, pokud se nechcete vystavovat rozmarům počasí- k tomuto účelu se hodí menší levný stan na zahradu v rozměru 3x3 až 3x6 m. Stan lze v dnešní době i pronajmout- viz. pronájem párty stanů, ale je nutno říci, že se tato služba v dnešní době vyplatí jen u opravdu velkých stanů s podlahovou plochou cca 80m2 a víc, nebo při potřebě speciální konstrukce, či použití. Ve většině ostatních případů se vyplatí stan koupit, i kdybyste jej měli použít pouze jednou, nebo dvakrát.

Nůžková, nebo klasická konstrukce zahradního párty stanu?

Párty stany a altány nabízíme ve dvou základních variantách- s klasickou trubkovou konstrukcí z hliníkových, nebo ocelových trubek a se speciální nůžkovou konstrukcí, díky které lze stan velmi rychle rozložit a opět složit. Tyto nůžkové stany jsou obzvláště vhodné pro častější používání, protože Vám postavení párty stanu a jeho uchycení zabere jen několik minut. Z tohoto důvodu se nůžkové stany využívají také jako firemní marketingové stánky, prodejní stánky apod. Klasická konstrukce je však o něco pevnější a proto se používá především u velkých stanů, které zůstávají na místě déle a musí snášet dlouhodobě i velmi špatné počasí.


Objednejte si zahradní párty stan na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Párty stan Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Moderní skládací nůžkové stany (rychlé rozložení a složení): Nůžkové stany

- Nejoblíbenější kategorie zahradních párty stanů : Zahradní párty stany 3x3 m

- Abyste měli ve Vašem párty stanu na čem sedět: Zahradní nábytek