Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Sety zahradního nábytku na terasu, balkon, pod pergolu - malé i velké Počet produktů: 88

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 88 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 88 položek

Objednejte si set zahradního nábytku na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Nábytek Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás mohly také zajímat:

- Kompletní nabídka nábytku do venkovních prostor: Zahradní nábytek

- Ochrana nábytku: Obaly a plachty na nábytek

- Pro Vaše pohodlí: Polstry na zahradní nábytek


Prodej setů nábytku do venkovních prostor- na zahradu, terasu či balkon

V této kategorii najdete malé i velké sety zahradního nábytku, které jsou cenově zvýhodněné oproti nákupu samostatných prvků, a navíc máte jistotu, že k sobě přesně vzhledově i funkčně ladí. Můžete u nás vybírat zahradní sestavy z nejrůznějších materiálů- z plastu, kovu, umělého ratanu i ze dřeva, takže si každý zajisté vybere takovou, která bude odpovídat jeho osobnímu vkusu a navíc bude ladit s okolím jeho nového zahradního posezení.

Jak vybrat správný set nábytku pro Vaši zahradu?

Výběr vhodného setu zahradního nábytku není nikterak obtížný, ale před nákupem je vhodné si promyslet několik bodů, které Vám pomohou v rozhodování, který modely bude ten nejlepší právě pro Vás.

1. Jakým způsobem chcete Váš nový set nábytku používat? Má sloužit jako náhrada jídelny během teplých letních dnů? Nebo spíše chcete jen pořádat na terase koktejlové večírky pro Vaše kamarády? Zatímco v prvním případě je dostatečně velký jídelní stůl nutností, ve druhém případě od něj můžete upustit a vybrat zahradní sestavu jen s malým stolkem, který nezabere zbytečně mnoho místa.

2. Přírodní vzhled vs. snadná údržba. Evergreenem je jednoznačně dřevěný zahradní nábytek, který perfektně zapadá do většiny zahrad a mnozí lidé si ani neumí představit jiný materiál. Dřevo je opravdu krásné, ale je třeba zvážit, jestli jste ochotni se o něj starat. Pokud má totiž zůstat Vaše nová dřevěná sestava zahradního nábytku v kondici, je nutno se starat více, než o její obdoby z plastu, kovu, nebo polyratanu.

3. Kde budete Váš set zahradního nábytku skladovat? Nábytek je sice možno ponechat venku i přes zimu, ale toto řešení jednoznačně nedoporučujeme, protože tak velmi výrazně urychlíte jeho stárnutí. Po sezóně proto celý set nábytku umyjte, pečlivě osušte a uložte ideálně do suché místnosti. Pokud nemáte přespříliš místa ke skladování, pak vybírejte spíše skládací modely, případně alespoň stohovatelné židle, které zaberou při skladování mnohem méně prostoru. Pokud nemáte jinou možnost a musíte nechat celý set nábytku venku, pak alespoň použijte krycí plachtu, která jej ochrání před deštěm, sněhem a zbytečným blednutím působením UV záření.