Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Solární led světla, svítidla, lampičky - venkovní osvětlení na zahradu, balkon, terasu Počet produktů: 55

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 55 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 55 položek

Solární osvětlení - prodej dekorativních světel a lampiček i solárních svítidel do zahradních domků apod. Světla se senzorem pohybu i setmění

V této kategorii najdete nejrůznější led světla se solárním panelem pro Vaši zahradu. Ať už dekorativní světla, lampičky, řetězy, lucerny apod., tak i funkční osvětlení příjezdových cest a vstupních dveří. Zkrátka nejrůznější typy osvětlení, které jsou nejen dekorativní, ale také šetří elektrickou energii a životní prostředí. Navíc je můžete použít prakticky kdekoliv bez nutnosti řešit přívod elektrické energie- nejjednoduší solární zapichovací svítidla jednoduše zapíchnete do hlíny a nemusíte nic dalšího řešit- krom zapnutí vypínače. Osvětlení se po setmění rozsvítí díky čidlu. Solární osvětlení na balkon, nebo terasu pak stačí zavěsit a solární panel instalovat na slunné místo. Mohou Vám tak pomoci nasvítit jakýkoliv monument, nebo rostlinu ve Vaší zahradě, ale také pomoci s osvětlením zahradního domku, chaty, nebo kůlny, která je mimo dosah elektrického vedení. Některá dekorativní solární svítidla jsou vhodná i jako vánoční osvětlení.

Proč použít solární osvětlení namísto klasických světel s kabelovým vedením

Navzdory vnímání spousty lidí už v dnešní době nejsou venkovní led solární světla jen novinkou v položkách osvětlení. V dnešní době už se nejedná o malá světýlka vydávající tlumené světlo, které po pár hodinách rychle slábne, ale jsou často účinní, než klasické zahradní osvětlení na 12, nebo 230V. Díky moderním fotovoltalickým článkům a LED technologii dokážou sluneční energii mnohem lépe zpracovávat a následně přeměňovat na světlo. To znamená, že solární panely absorbují mnohem více energie, kterou dokážou následně mnohem efektivněji využívat. Výhodou LED diod je také výrazně delší životnost, než u klasických žárovek. Všechny tyto změny pak vedou k tomu, že většina solárních světel je schopná bez problému svítit 8 – 10 hodin a vydrží dostatečně jasné až do rána.

Instalace a samotná funkce solárního osvětlení

Solární světla jsou v dnešní době z uživatelského pohledu velice jednoduchá, protože tvoří jeden celek spolu s předinstalovanými bateriemi a solárním panelem. Nemusíte proto řešit žádné natahování kabelů, ani složité instalace čehokoliv. Solární osvětlení pracují navíc s nízkým napětím 6 nebo 12V, které nemůže člověku ublížit, takže není třeba se bát bezpečnosti Vaší, ani Vašich blízkých v případě nevhodné instalace. Spoustu solárních systémů tedy stačí pouze zapíchnout do země, nebo jedním, či dvěma šrouby jednoduše uchytit například na pergolu, nebo omítku. Jak již bylo řečeno- většina solárních systémů má solární panel umístěný dohromady se zbytkem celku, ale je možno zakoupit i taková solární osvětlení, kdy je solární panel připojený ke zbytku celku kabelem. Takové solární světlo pak můžete použít například i na osvětlení různých kůlen a domků na nářadí, kdy světlo samotné nainstalujete dovnitř prostoru, do kterého nepronikají sluneční paprsky a solární panel umístíte na střechu, nebo stěnu kůlny.


Objednejte si zahradní solární osvětlení na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Osvětlení Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Různé typy venkovního dekorativního osvětlení na zahradu: Venkovní dekorativní osvětlení

- Pokud chcete osvětlit i Váš interiér: Dekorativní osvětlení do bytu

- Krásné svítící dekorace do bytu i na zahradu pro vánoční období : Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní