Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Trampolíny s ochrannou sítí pro děti i dospělé Počet produktů: 19

Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek
Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek

Trampolína s ochrannou sítí- bezpečná hračka i sportovní nářadí pro děti i dospělé

V této kategorii najdete nejrůznější typy trampolín- jak obyčejné modely vhodné do domu i na zahradu, tak velké trampolíny s ochrannou sítí ideální pro bezpečné trávení volného času Vašich dětí, které jsou ale díky nosnosti výrazně přes 100kg vhodné i pro dospělé (některé modely mají nosnost i 150kg- viz. detailní informace u jednotlivých produktů). Trampolíny jsou v naprosté většině případů kruhového tvaru, tkanina je nepromokavé plátno a pružnost dodávají vinuté ocelové pružiny umístěné po obvodu trampolíny. Veškeré u nás prodávané trampolíny musí projít Německými, resp. Evropskými bezpečnostními normami, takže se u nich nemusíte obávat nedostatečné kvality, která bývá na trhu poměrně často k vidění.

Výhody skákání na trampolíně

Trampolíny jsou obecně považovány za zábavnou venkovní aktivitu pro děti, ale mohou je bez obav využívat i dospělí. Cvičení na trampolíně pomáhá udržet se zdravý a být fit. Zlepšuje průtok krve ve Vašem těle, což zvyšuje dostupnost kyslíku pro každou tělesnou buňku. Také snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů a zlepšuje tak lymfatický oběh. Velkou výhodou oproti například běhání je cca o 80% menší zátěž kloubů, protože nedochází k tvrdým nárazům nohou na pevnou podložku. Trampolíny jsou proto vhodné i pro seniory, lidi s horší fyzickou kondicí, nebo pro léčbu po nehodách, nebo zraněních. Jsou také výbornou volbou v začátcích cvičení pro všechny, kteří nejsou zvyklí na výraznější pohybovou aktivitu.

Bezpečnost trampolíny zvyšuje kryt pružin a ochranná síť

Jak již bylo řečeno- všechny námi dodávané trampolíny splňují veškeré evropské bezpečnostní normy. Nicméně i přesto je nutné si uvědomit, že se při jejich používání se můžete dostat vysoko nad zem, což s sebou přináší riziko úrazu, ke kterému nejčastěji dochází při sražení dvou osob, které využívají trampolínu naráz, případně dopadem na pružiny trampolíny, nebo její kovový rám. Proto jednoznačně doporučujeme trampolínu využívat vždy jen jednou osobou a především pro děti pořídit větší trampolínu s ochrannou sítí a krytem pružin. Ochranná síť zamezí vypadnutí ven z trampolíny, kryt pružin pak chrání před úrazy, které mohou nastat po dopadu na ně. Toto bezpečnostní příslušenství je u některých modelů v základní výbavě, k jiným je ho možno dokoupit zvlášť.