Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní grily na dřevěné uhlí / dřevo - klasické i kombinované s udírnou Počet produktů: 38

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 38 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 38 položek

Venkovní gril na zahradu, terasu, nebo do pergoly pro topení dřevěným uhlím, nebo dřevem

Elektrické, nebo plynové venkovní grily mají své výhody, ale zahradní gril na dřevěné uhlí je jistojistě nehynoucí klasika, která má zajisté pestrou minulost i budoucnost. Grilování na dřevěném uhlí má totiž své nezaměnitelné kouzlo a navíc steak z takového grilu chutná prostě a jednoduše nejlépe. Můžete vybírat malé levné zahradní grily i velké modely s udírnou. Pokud byste si chtěli raději dopřát teplo sálající ze stylového zahradního krbu, pak můžete zvolit také naše výrobky, které nabízejí především zahřátí za chladnějších večerů, ale je možno v nich v omezené míře i grilovat.

Volba zahradního grilu závisí na osobních preferencích

Existuje mnoho různých typů, druhů a velikostí grilů a výběr nemusí být jednoduchý. Dobrý gril může být jiný pro každého z nás, protože máme různé požadavky na jeho fungování. Gril umí připravit potraviny s neopakovatelnou chutí a to především díky vysoké teplotě, která může být uvnitř dosažena. Dobře udělaný steak ze zahradního grilu je prostě lepší, než z jakékoliv vnitřní trouby.
Na velikosti v tomto případě záleží, ale ta je závislá na ceně. A obecně platí pravidlo čím větší, tím dražší. Obecně lze říci, že je vhodné pro každou osobu vyhradit na grilu místo o velikosti jednoho klasického jídelního talíře. Ale pokud gril budete používat jen ojediněle, případně potřebujete mini gril na cesty, pak Vám postačí na roštu i méně místa.

Regulace teploty je v zahradním grilu důležitá

 Pokud chcete grilovat častěji, nebo prostě jen dosáhnout toho, že budou Vaše steaky prostě dokonalé, pak je třeba myslet při koupi na regulaci teploty. V případě elektrických a plynových grilů je taková regulace řešena naprosto jednoduše zvyšováním a snižování elektrického proudu, případně množství plynu, který zajišťuje ohřev zahradního grilu. V případě nejoblíbenějších s nejrozšířenějších grilů na dřevěné uhlí je vhodné vybírat modely, které umožňují zvyšování a snižování množství vzduchu přiváděného do ohně. Toto je ve většině případů řešeno regulovatelným otvorem ve spodní části grilu, který můžete více či méně otevřít.


Objednejte si zahradní gril na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Gril Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Ke grilu můžete u nás dokoupit i příslušenství, jako jsou krycí plachty, nebo grilovací náčiní: Příslušenství ke grilům

- Nabízíme i zahradní krby, které jsou ideální pro zahřátí i menší grilování: Venkovní krby

- Abyste nemuseli u Vašeho nového grilu sedět na zemi: Zahradní nábytek