Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Designové kancelářské stoly pod PC / stolky pod notebook Počet produktů: 8

Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Ke stolu se Vám bude zajisté hodit kvalitní kancelářská otočná židle: Kancelářské židle a křesla

- Najdete u nás i širokou nabídku venkovních stolů, které jsou v některých případech vhodné i do interiéru: Zahradní stoly

- Nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kanceláře...: Nábytek

- Nábytek a různé doplňky určené především do ložnice : Nábytek do ložnice


Kancelářské stoly pod PC se skleněnou deskou. Skládací nastavitelné stolky na notebook.

V této kategorii najdete moderní kancelářské stoly vhodné zejména k umístění počítače, ale i dalších pracovních pomůcek. Stoly můžete volit se skleněnými deskami buď černými, nebo čirými tak, aby Vám Váš nový kancelářský stůl pod PC ladil se zbytkem kanceláře.

Počítačový stůl, jeho konstrukce a hlavní části

Většina lidí pracujících v kanceláři obvykle provádí většinu své práce na počítači. Ať už jste účetní, manažer, programátor, nebo výkonný ředitel společnosti, stejně budete trávit spoustu času u PC, které nám všem umožňují zvýšit produktivitu a přesnost naší práce. Výběr správného PC stolu je tak velmi důležitý pro to, aby pro Vás byla práce snadnější a pohodlnější. Velký stůl pod počítač může obsahovat veškeré potřebné vymoženosti v jednom kusu nábytku, a to konkrétně:

Stojan na monitor: je vyvýšený oproti pracovní ploše a umožňuje tak umístění monitoru do úrovně očí. Většina lidí je zvyklá pracovat s monitorem umístěným ve stejné výšce jako klávesnice, ale po jeho umístění do vyšší polohy už by nikdy neměnili především z důvodu menšího zatížení krční páteře a z ní vyplývajícího příjemnějšího pocitu při práci.

Police na počítač, případně tiskárnu: většina počítačových stolů obsahuje i poličku na samotný počítač, nebo na tiskárnu. Tyto prvky pak nezabírají zbytečný prostor na zemi, nebo na desce stolu a také celkové vzezření je příjemnější.

Polička na knihy / dokumenty: některé PC stoly mohou mít integrované poličky na dokumenty a knihy, takže máte vše při ruce a nemusíte odbíhat pro každý dokument, který zrovna potřebujete.

Jaké ergonomické zásady dodržovat při práci na počítači?

Při plánování nejen PC stolu, ale i celého pracovního prostoru je vhodné dodržovat několik zásad, které Vám pomohou být efektivní a zbytečně neunavovat Vaše tělo.

Pro práci s počítačem volte spíše tmavší místo bez výraznějších odlesků světla. Ujistěte se, že Váš monitor není nastaven v příliš jasném režimu, protože ten nadměrně namáhá Vaše oči. Jas obrazovky zvyšujte pouze v případě, kdy je okolo Vás přechodný nadbytek světla a monitor se tak stává špatně čitelným. Podobně tapety, nebo spořiče obrazovky je vhodné volit v tmavších odstínech (ideální je šedá), a to ze stejných důvodů. Monitor by měl být vždy umístěn v úrovni očí, případně pod touto úrovní. Vyšší umístění monitoru totiž silně namáhá krční páteř. Sedět byste měli zajisté na ergonomické kancelářské židli, kterou lze nastavit tak, abyste se při sezení celou spodní částí nohou dotýkali země. Nohy by při tom měly v kolenou svírat pravý úhel.