Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní dřevěný nábytek z masivu - teak, meranti, eukalyptus, borovice Počet produktů: 53

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 53 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 53 položek

Prodej setů venkovního dřevěného nábytku na zahradu, terasu, nebo balkon. Nábytek z masivního dřeva teak, meranti, eukalyptus, nebo borovice.

V této kategorii najdete dřevěné sety nábytku určené především pro Vaši zahradu, terasu, či balkon. Nabízíme kompletní sety dřevěného zahradního nábytku pro celou rodinu, ale i samostatné dřevěné židle, stoly, lehátka, houpačky a další nábytek. Najdete u nás jak modely vyrobené ze dřeva z evropských lesů- převážně z borovice, tak i zahradní nábytek z velmi tvrdého exotického dřeva, který je sice o něco dražší, ale vyznačuje se výrazně delší životností a odolností vůči povětrnostním vlivům, hmyzu a dřevokazným houbám- zde se jedná především o populární teak, ale prodáváme i sety z meranti, nebo eukalyptu. Od typu použitého dřeva a částečně i umístění nábytku se odvíjí potřeby, jak dřevěný zahradní nábytek udržovat. V naší nabídce najdete nejen zahradní nábytek z masivu, ale i modely z plastu, kovu a ratanu.


Objednejte si zahradní dřevěný nábytek z masivu na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Nábytek Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka zahradního nábytku z různých materiálů: Zahradní nábytek

- Zahradní dřevěné židle a křesla: Dřevěné zahradní židle a křesla

- Zahradní dřevěné stoly kulaté i obdélníkové: Dřevěné stoly