Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční led svítící hvězdy závěsné i na stojánku / světelné závěsy hvězdy - do okna, na stěnu, na stůl Počet produktů: 35

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné venkovní osvětlení se solárním napájením (včetně světelných sítí, závěsů, řetězů) : Solární osvětlení na zahradu


Dekorativní vánoční svítící hvězdy a závěsy z hvězd do okna, na stěnu i k zavěšení na stromeček. Modely na baterie i do zásuvky.

V této kategorii najdete led svítící hvězdy, světelné závěsy hvězdy, a světelné řetězy hvězdy které k vánoční atmosféře neodmyslitelně patří. Hvězdné světelné závěsy a řetězy můžete využít do oken, nebo i na vánoční stromek, samostatné větší svítící hvězdy na stojánku pro umístění na parapet, sváteční stůl, skříňku a podobně. Pokud chcete tuto vánoční svítící dekoraci použít ve venkovních prostorách, tak ověřte tuto možnost v detailním popisu produktu (pro umístění do venkovních prostor je nutno splnit stupeň krytí IP 44). Pokud nemáte k dispozici elektrickou zásuvku, tak nemusíte zaufat- není problém si u nás pořídit světelnou vánoční led hvězdu na baterie.

Svítící vánoční hvězdy na stojánku i k zavěšení

Můžete u nás nakoupit led vánoční hvězdy venkovní, ale především najdete modely do interiéru a to jak se stojánkem k umístění na stůl, parapet, skříŇku, nebo do okna. Svítící hvězdy na zeď, nebo na stromeček jsou většinou řešeny jako svítící řetěz, nebo závěs z hvězd- ten je krásný také v okně. LED vánoční hvězdy papírové i plastové můžete také zakoupit ve variantě k zavěšení např. nad vstupní dveře.

LED diody jako náhrada klasických žárovek a jejich výhody

Naprostá většina vánočních hvězd z naší nabídky využívá k osvětlení LED diody (informace o využití LED diod, nebo žárovek je vždy obsažena v detailním popisu produktu). LED diody vytlačují klasické žárovky z mnoha důvodů- nejdůležitějšími pak jsou:

Spotřeba elektrické energie: LED dioda má o 80-90% menší spotřebu elektrické energie, takže je provoz takového vánočního osvětlení výrazně levnější.

Životnost: LED diody mají běžně udávanou životnost přes 100 000 hodin svícení, takže nemusíte ztrácet čas s každoročním hledáním vadných kusů a jejich výměnou, jak tomu bývalo u klasických žárovek.

Nezahřívají se: LED diody neprodukují při svícení odpadní teplo, jako klasické žárovky, takže se prakticky vůbec nezahřívají. Nemusíte tak mít strach z popálení dětí, nebo domácích mazlíčků při jejich dotyku.

Nízké napětí: LED diody pracují s nízkým napětím, které je zcela bezpečné. Nehrozí tedy nebezpečí úrazu elektrickým proudem při přerušení kabelu.