Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Koše na špinavé prádlo i na čisté prádlo Počet produktů: 35

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 35 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Skladovací plastové boxy pro použití pro uložení předmětů včetně menších typů oblečení: Úložné plastové boxy

- Naše kompletní nabídka nábytku do interiéru: Nábytek


Prádelní koše jako zbraň proti poházenému špinavému prádlu

V této kategorii najdete koše na špinavé i čisté prádlo vhodné především do ložnice, nebo koupelny. Koše jsou ideálním řešením v boji proti poházenému prádlu všude po bytě. Prostě hodíte špinavé prádlo do koše, který můžete sladit s designem místnosti a v mžiku máte uklizeno.

Jak vybrat správný koš na prádlo?

Prádelní koš je důležitým bodem ve většině domácností, často bývá na očích a může Vám ušetřit poměrně velké množství času a nervů při úklidu domácnosti a plánování praní. Proto tyto koše nabízíme v široké škále velikostí, materiálů a barev tak, aby měl každý možnost si vybrat takový, který bude vyhovovat jeho interiéru a osobním potřebám. Výběr prádelního koše není složitý, ale je vhodné se při něm zamyslet nad několika fakty.

1. Rozhodněte se, jestli a případně jak chcete třídit prádlo. Můžete jej třídit podle barev na bílé, tmavé a barevné; podle typu praní na pratelné v pračce, v ruce a pouze pro suché čistění; podle osob ve Vaší domácnosti. Podle zamýšlených objemů jednotlivých skupin prádla pak můžete některé koše objednat větší a jiné menší. Toto třídění velmi doporučujeme, protože Vám zefektivní práci se špinavým prádlem a ušetří čas.

2. Zvažte, kde a jak budete prádelní koš přemisťovat. Možná budete muset koš přenést nahoru, nebo dolů po schodech, případně jej převést autem. Pokud plánujete koš přenášet na delší vzdálenosti, pak je vhodné zakoupit model s kolečky a držadlem, který je řešený podobně, jako některá cestovní zavazadla. Přemýšlejte také nad velikostí koše, protože velký koš může být na přenášení poměrně těžký.

3. Určete si umístění koše. Využijte možnosti výběru nejrůznějších provedení a barev a slaďte Váš prádelní koš s místností, ve které bude umístěn. Můžete vybírat koše s jednoduchým designem, ale i ozdobné prádelní koše s háčkovaným vzorem, nebo nejrůznějšími ornamenty.