Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Venkovní židle a křesla na zahradu, terasu, balkon - klasické, relaxační, polohovací Počet produktů: 203

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 203 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 203 položek

Objednejte si zahradní židli, nebo křeslo na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Nábytek Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka zahradního nábytku: Zahradní nábytek

- Pohodlné polstry zahradní na židle a křesla: Polstrování na židle a křesla

- Pokud hledáte maximální relax a pohodlní: Zahradní lehátka

- Pro pohodlné sezení v interiéru: Židle a křesla


Prodáváme skládací i klasické židle a křesla pro Vaši zahradu, balkon, či terasu

V této kategorii najdete zahradní židle a křesla od menších modelů vhodných například na balkon, až po klasické modely k venkovnímu posezení pod pergolou, nebo na terase., nebo kdekoliv jinde na zahradě. Můžete vybírat z dřevěných, plastových, kovových i polyratanových židlí a křesel v nejrůznějších designech a zpracováních včetně designových modelů. Výhodné jsou zejména zahradní skládací židle, které zaberou při uskladnění jen minimum místa a navíc je můžete lehce převést například na chatu.

Jaký typ zahradní židle, nebo křesla volit? Pevné židle, polohovací, relaxační?

Před nákupem zahradní židle je vhodné si ujasnit několik pravidel, jako je zamýšlené použití, ergonomie, velikost, možnost stohování, možnost skládání, váha, odolnost vůči skvrnám a design. Zamýšlené použití určuje polohu těla při sezení- pro posezení u zahradního grilu, nebo možnost oběda na zahradě Vám postačí jednoduché provedení, pro chvíle relaxu při popíjení oblíbeného nápoje, nebo čtení knížky doporučujeme židli s výklopnou podložkou na nohy a nastavitelným opěradlem, která poslouží i jako alternativa zahradního lehátka. Velmi příjemné jsou pro tyto účely židle s kovovou kostrou a textilním výpletem, které jsou velmi prodyšné a tak pohodlné i v horkých letních dnech. Navíc je můžete volit v nejrůznějších barvách a tak sladit s okolím. Pokud dáváte přednost skladnosti a nízké hmotnosti tak, abyste mohli židli kdykoliv pohodlně převézt a využít ji např. i při kempování, na rybách, nebo na chatě, pak doporučujeme volit některou z lehkých skládacích židlí.

Jaký materiál zahradní židle vybrat aby byla kvalitní a co nejdéle vydržela?

V našem sortimentu najdete zahradní křesla a židle kovové, dřevěné, ratanové, plastové, případně jejich kombinace. Nelze jednoznačně posoudit, který materiál je pro venkovní židli nejlepší, protože má každý z nich své výhody a nevýhody. Obecně lze říci, že dřevěné židle do zahrady jednoduše patří, protože jsou vyrobeny z přírodního materiálu. Kresba dřeva navíc vypadá tak úžasně. Nevýhodou je ale nutnost častější péče z důvodu znehodnocování dřeva UV zářením a deštěm. Konkrétně je třeba dřevo v závislosti na jeho druhu a klimatických podmínkách čas od času (ideálně vždy po sezóně) lehce přebrousit a ošetřit lakem, nebo speciálním olejem na zahradní nábytek. Zahradní židle z ostatních materiálů jsou pak téměř bezúdržbové- stačí je pravidelně očistit od usazených nečistot.