Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Skládací kempinkové stoly na cestování, kempování, grilování... Počet produktů: 13

Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek
Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek

Stůl pro kempování může míst spoustu podob

Kdo by si myslel, že je tolik možností při výběru stolu pro kempování, nebo obyčejné venkovní posezení na cestách? Velikost, materiály, styl, barvy a samozřejmě cena. Proto přinášíme souhrn informací o skládacích kempinkových stolech, které by Vám měly rozhodování usnadnit.

Ale nejprve je vhodné si říci, jestli kempinkový stůl vlastně potřebuji, případně pro mé účely není vhodnější například klasický venkovní stůl na zahradu, který má sice ve většině případů o něco vyšší hmotnost, která je ale vyvážena propracovanějším designem, případně i nižší cenou, která je dána především absencí složitého skládacího mechanismu. Je také možné, že dáte přednost jídlu ze země při příjemném pikniku na dece, nebo jste možná typ, který se z přírody nejraději vrátí ve chvíli, kdy si postavil vlastní provizorní stůl. Pokud ale cestujete s dětmi, případně autem, nebo karavanem a zůstáváte delší dobu na jednom místě, pak je klasický kempinkový stůl, nebo například plastový stůl na zahradu s odpojitelnými nohami téměř nutností.

Podle jakých kritérií skládací kempinkový stůl vybírat

Před nákupem stolu je vhodné si ujasnit několik myšlenek:

Zvažte, jak a kde přesně chcete Váš nový stůl používat. Jen venku, nebo i uvnitř stanu, případně karavanu? Budete u něj běžně jíst, nebo bude sloužit jen jako odkládací stolek?

Jak často budete chtít stůl přenášet, nebo převážet? Pokud se bude jednat o přepravu stolu v karavanu, nebo větším autě, pak pro Vás nejsou jeho větší rozměry, nebo hmotnost problém, ale v případě, že chcete kempinkový stůl alespoň občas přenášet ručně na delší vzdálenosti (např. od parkoviště k Vaší chatě, nebo jinému místu, kde jej budete používat), pak berte v úvahu jeho přenositelnost a hmotnost (některé stoly je možno složit do relativně malého kufru s madlem).

Stejně jako u všech dalších kempinkových potřeb je důležité, aby stůl snesl i horší zacházení a měl by být odolný počasí i v případě menších škrábanců a oděrek. Nejvhodnější jsou tedy nerezavějící materiály jako je hliník, nebo plast, které jsou zároveň velmi lehké.

Bude se Vám stůl hodit i pro jiné účely? Neexistuje totiž žádný důvod, proč jej nevyužít i pro další činnosti doma a na zahradě. Např. v situaci, kdy se Vám sejde na zahradní oslavě větší množství lidí, a Vy budete potřebovat další dočasný venkovní stůl.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Naše kompletní nabídka pro turistiku, kempování a pobyt v přírodě: Potřeby pro turistiku a cestování

- Kompletní nabídka kempingového nábytku: Kempingový nábytek

- V kategorii zahradních stolů můžete najít některé modely vhodné i pro kempování: Zahradní stoly