Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Skládací kempinkový nábytek - stoly, židle, lehátka Počet produktů: 56

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 56 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 56 položek

Skládací nábytek vhodný pro kempování, na dovolenou, nebo na zahradu

V této kategorii najdete kempinkový nábytek vyrobený z lehkých materiálů tak, aby se dal snadno složit a opětovně rozložit. Díky tomu jej můžete využít nejen pro kempování, ale i pro rybaření, na zahradě, chatě, dovolené atd.- zkrátka všude, kde potřebujete pohodlný, ale přenosný nábytek. Pokud Vám tolik nezáleží na skladnosti a hledáte spíše větší a komfortnější modely, pak zkuste nahlédnout i do kategorie zahradního nábytku, ve které najdete jak klasické, tak i skládací a dobře přenosné kousky.

Kempinkové vybavení prošlo za poslední desetiletí výrazným vývojem vpřed, díky čemuž si mohou turisté užívat mnohem více pohodlí, než tomu bylo před lety. Kempinková kuchyně dobře poslouží pro vaření chutného jídla, zatímco lehké skládací stoly a židle nabídnou dostatek komfortu pro posezení u oběda, nebo relax během odpoledne, či večera. Pro ty, kteří nechtějí dělat na své dovolené kompromisy je k dispozici zařízení, pomocí kterého si vytvoříte plnohodnotný domov daleko od domova.

Kempinkové stoly

Skládací kempinkové stoly mají zásadní význam pro stolování pod širým nebem. Výrobci se snaží dosáhnout co nejnižší hmotnosti a snadného rozkládání a skládaní. Konstrukce stolů stejně jako dalšího kempinkového nábytku jsou proto většinou vyrobené z lehkého a nerezavějícího hliníku, samotná deska pak buď taktéž z hliníku, nebo z tvrdého plastu. Najdete u nás ale i celé skládací sety stolů s lavicemi, které je možno elegantně složit do jednoho, nebo několika malých kufrů. Takový set při troše cviku rozložíte během 1 minuty a poskytne posezení až 4 osobám.

Kempinkové židle

Pro pohodlný odpočinek před stanem, během jídla, při chytání ryb a podobně se Vám bude zajisté hodit kempinková židle, která je tvořena ve většině případů pevným ocelovým rámem, který je potažený textilií. Toto provedení zajistí lehkost při zachování dostatečné bytelnosti a pohodlí. Tyto židle bývají dodávány v tašce, do které je lze snadno složit a přenášet. Můžete u nás zakoupit jednotlivé židle, nebo i celé sety kempinkového skládacího nábytku.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Naše kompletní nabídka pro turistiku, kempování a pobyt v přírodě: Potřeby pro turistiku a cestování

- Nabízíme nejen potřeby pro turistiku ale i další vybavení pro relax a volný čas: Vybavení pro volný čas

- V kategorii zahradního nábytku můžete najít některé modely vhodné i pro kempování: Zahradní nábytek