Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vybavení pro fitness a posilování - činky, stroje, hrazdy ... Počet produktů: 134

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 134 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 134 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nejoblíbenější z kategorie fitness: Činky- jednoruční i obouruční

- Nabízíme nejen potřeby pro fitness a posilování, ale i jiné vybavení pro sport, relax a volný čas: Vybavení pro volný čas


Vybavení pro cvičení a fitness doma i v posilovně

V této kategorii najdete nejrůznější položky, které Vám pomohou s cvičením- ať už si chcete občasně doma zacvičit pro dobrý pocit a zpevnění těla, nebo se věnujete intenzivnímu tréninku za účelem vybudování svalové hmoty. Nabízíme jednoruční i obouruční činky včetně výměnných závaží, posilovací stroje a lavice, rotopedy a cyklotrenažery, podložky pro cvičení apod.

Začínáme s cvičením. Jaké fitness nářadí a doplňky je vhodné si pořídit?

Pokud nejste příznivcem fitness center, nebo na ně jednoduše nemáte čas, pak se nic neděje, protože výborných výsledků můžete dosáhnout i při domácím cvičení. Přesto doporučujeme si zpočátku zaplatit několik lekcí v posilovně, kde Vám trenér ukáže základní cviky, poradí se správnou stravou a také řekne, čemu se máte vyvarovat. Následně se můžete pustit do posilování doma. Vybavení budete volit dle Vašich finančních a prostorových možností. Spoustu cviků lze efektivně provádět i s vlastní vahou, ale pokud chcete nabrat výraznější svalovou hmotu, tak se bez závaží neobejdete. Pořídit byste si měli minimálně sadu jednoručních nakládacích činek, u kterých můžete změnou počtu závaží upravovat jejich celkovou hmotnost, měkkou podložku na cvičení a alespoň jednoduchou, sklopnou posilovací lavici. Pokud chcete Vaše tělo výraznějším způsobem vyrýsovat, pak je velmi efektivní pořízení multifunkční posilovací věže, na které si můžete procvičit nejrůznější svalové partie.

Správný jídelníček jako neodmyslitelná součást budování postavy

Spousta lidí se při cvičení dopouští zásadní chyby, která ničí celou jeho snahu- jedná se o špatnou stravu. Je nutno brát v potaz, že svalová hmota roste až po tréninku a to z živin, které tělu dodáte prostřednictvím jídla. Je tudíž důležité zvýšit příjem bílkovin, ze kterých jsou svaly složeny a naopak výrazně snížit množství přijímaných rychlých cukrů a tuků, po kterých tloustnete. V ideálním případě byste se měli dostat cca na hodnoty 1-1,5g bílkovin a 3-6g sacharidů na 1kg tělesné hmotnosti denně. V případě sacharidů je důležité, jestli chcete především nabrat svalovou hmotu, nebo vyrýsovat Vaši postavu- větší množství sacharidů přispívá k růstu svalové hmoty, ale bohužel i tukových zásob, které jsou nežádoucí.