Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vybavení ložnice - koše na prádlo, nábytek Počet produktů: 103

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 103 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 103 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Veškeré vybavení pro práci i relax na zahradě: Zahradní vybavení

- Nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kanceláře...: Nábytek

- Nábytek a různé doplňky určené především do obývacího pokoje : Vybavení obývacího pokoje


Trendy ve vývoji ložnice a jejího vybavení

Trendy neustále přicházejí a odcházejí a to i v případě ložnice. Ložnice už nejsou jen pro spaní, ale s většími domy a byty se ložnice vyvíjejí do pohodlných odpočinkových prostor určených pro uvolnění se a odpočinek od hektického shonu běžného dne. Současný trend ložnic se opírá o standardní sady postelí s dvěma nočními stolky a několik komod stejného stylu k shromažďování věcí. Následně se ložnice doplňuje romantickými prvky, jako jsou nejrůznější obrazy, dekorativní textilie, poličky, bytové dekorace atd. Samozřejmě nesmí chybět ani funkční a potřebný nábytek, jako jsou například koše na prádlo, toaletní stolek se zrcadlem apod.

Zvětšování ložnic a jejich rozšiřování

V posledních letech je jednoznačná tendence zvětšování ložnic v nových výstavbách, úpadně při rekonstrukcích, které přinášejí příležitosti k rozšiřování nábytku i dalšího vybavení. Lidé hledají kousky, které jsou elegantní, ale zároveň účelné a funkční, protože tráví v ložnicích více času. Hitem posledních let se také stávají ložnice spojené s koupelnou, případně dokonce se svými vlastními malými lázněmi a vířivou vanou a relaxačním koutem. Tento směr se zdá být vlnou budoucnosti. A proč? Existuje několik důvodů. Asi nejdůležitějším důvodem je konsolidace domácností. Jak plyne čas, mohou tak snadno v domě bydlet 2 generace bez toho, aby si navzájem vnikaly do soukromých prostor, ke kterým ložnice a koupelna jednoznačně patří.

Jaký nábytek a vybavení ložnice u nás najdete?

V našem eshopu nabízíme především menší nábytek, dekorace i praktické vybavení Vaší ložnice jako například koše na špinavé a čisté prádlo, stolky, paravany pro odstínění prostor, poličky a další nezbytné vybavení pro Vaši ložnici.