Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Dekorativní umělé led svítící stromy a větvičky venkovní i vnitřní. Do zásuvky / na baterie Počet produktů: 12

Zobrazují se 1 – 12 z 12 položek
Zobrazují se 1 – 12 z 12 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné osvětlení na zahradu, terasu, nebo před dům : Venkovní osvětlení


Vánoční led svítící strom s květy rozjasní Váš byt, nebo zahradu. Provedení venkovní i vnitřní, do zásuvky i na baterie.

V této kategorii najdete svítící stromy s led diodami, které jsou vhodné jako stylové dekorativní osvětlení prostor a k navození příjemné nálady, nebo jako solitéry s výškou i přes 2 m pro Vaši zahradu. Tyto svítící stromy můžete využít jako součást Vašeho vánočního osvětlení v interiéru i exteriéru (vhodnost konkrétního svítícího stromu pro využití ve venkovních prostorách vždy v detailním popisu každého produktu- obecně platí, že pro venkovní použití musí dané osvětlení splňovat stupeň krytí IP 44). Kromě stromů nabízíme i jednotlivé větvičky a světelné stromy s květy, případně imitací kapek vody, nebo sněhových vloček.

Vánoční osvětlení stromy s led diodami namísto klasických žárovek

Zdrojem světla u námi prodávaných svítících stromů ať už venkovních, tak i vnitřních jsou LED diody ve většině případů v bílém provedení, ale u některých produktů mohou mát i jiné barvy (tato informace je vždy uvedena v popisu konkrétního produktu). Světelné LED diody mají výhodu ve velmi dlouhé životnosti (běžně udáváno přes 100 000 hodin svícení) a vysoké účinnosti, ze které vyplývá nízká spotřeba elektrické energie, která je cca 80-90% nižší, než u klasických žárovek. Tudíž se nemusíte bát účtu za elektřinu ani v případě pravidelného rozsvěcování velkého vánočního svítícího stromu výšky přes 2 m. Studeně bílá barva LED diod navíc perfektně ladí se zasněženou krajinou.