Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Masážní a rehabilitační pomůcky Počet produktů: 10

Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nabízíme nejen masážní pomůcky, ale i další vybavení pro relax a volný čas: Vybavení pro volný čas

- Proč si nedopřát masáž každý den a navíc v klidu domova: Masážní křesla


Dobře provedená masáž léčí nejen Vaše tělo, ale i ducha

 Ležíte na masážním stole pod svěžími, čerstvými listy za poslechu tlumené relaxační hudby. Vůně šalvěje vyplňuje vzduch a Vy uslyšíte jemný zvuk masážního oleje v rukou svého terapeuta. Jakmile se Vás jeho ruce dotknou, spadnou z Vás všechny problémy a Vy si užíváte svou chvíli úlevy těla i ducha. Stačí si tento “luxus“ dopřát jednou za čas, ale budete se cítit lépe na těle i duchu.

Kvalitně provedená masáž za použití správných pomůcek pomáhá při léčbě nemocí

 Masáž je léčebný nástroj již po tisíce let v mnoha kulturách. Lidská reakce na bolest a stres je přirozená a je velmi příjemné ji minimalizovat, nebo se jí zcela zbavit- alespoň na chvíli. Léčitelé po celém světě vyvinuli v průběhu času širokou škálu postupů využívajících k léčbě dotek. Mnohé z nich jsou používány dodnes a to z dobrých důvodů. V dnešních dnech již máme vědecké důkazy o účincích masáží, takže je využíváme k nejrůznějším lékařským postupům od léčení chronických nemocí a zranění ke zmírnění rostoucího napětí našeho životního stylu. Správně provedená masáž s využitím těch pravých pomůcek dochází nejen k uvolnění těla a mysli, ale dochází i k určitým fyziologickým a psychologickým změnám, které jsou ještě intenzivnější, když je masáž využívána jako preventivní, častá terapie a ne jen pouhý občasný luxus. Masáž Vám může tedy nejen krátkodobě ulevit, ale může Vás i vyléčit z nejrůznějších nemocí. Odborníci odhadují, že až 80% všech onemocnění souvisí se stresem. Masáže mohou intenzivně bojovat s tímto děsivým číslem a pomáhají nám připomenout, co znamená opravdový relax. Masáž zvyšuje pohodu a krevní tlak, zlepšuje krevní oběh a zlepšuje zotavení z některých zranění, pomůže Vám lépe spát, což má pozitivní vliv na koncentraci a celkovou energii ať už v práci, nebo v soukromém životě.

Jaké pomůcky pro masáže a rehabilitace u nás najdete?

 Nabízíme masážní a rehabilitační lehátka a příslušenství pro domácí masáže, ale i pro profesionální účely. Dále pak rehabilitační pomůcky, které Vám pomohou od bolesti. Oblíbená jsou především skládací masážní lehátka v kvalitě a provedení vhodné i pro profesionální použití, u nichž oceníte při domácím použití možnost jich uložení například do skříně, při profesionálním využití pak jednoduchou přepravu lehátka ke klientovi, nebo mezi více masážními salóny.