Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Držáky na TV na zeď - otočné a naklápěcí Počet produktů: 11

Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud raději zůstanete u klasického, lety osvědčeného řešení: Stolky na TV

- Další doplňky a vybavení obývacího pokoje: Vybavení obývacího pokoje


Držáky na TV s funkcí otáčení i naklápění. Uchycení na strop, nebo na zeď

V této kategorii najdete výběr držáků na televize s uchycením na zeď, nebo na strop. Držáky jsou vhodné nejen na televize, ale i jiné ploché obrazovky a monitory. Díky nim si můžete Vaši televizi nastavit přesně do takového úhlu, jaký Vám vyhovuje při sledování oblíbeného pořadu.

Proč instalovat televizi na zeď?

Existuje mnoho výhod montáže televize, nebo monitoru na zeď, my Vám chceme vyzdvihnout alespoň základní z nich:

1. Zvětšení prostoru: Umístění televize na stůl, nebo jiný kus nábytku nemusí být příliš praktické zejména z pohledu místa, které celek zabere. I v případě plochého televizoru je totiž nutno počítat s určitou šířkou jeho nosných částí, pokud jej budete chtít postavit na stolek. To samé platí u nosných částí samotného TV stolku. Pokud navíc nemáte k dispozici vhodný stůl, pak je nutno počítat s investicí výrazně vyšší, než v případě nástěnného držáku na TV.

2. Elegantní vzhled: Zavěšení televizoru na zeď dodává Vašemu interiéru designový a reprezentativní prvek. Pokud máte navíc zásuvku přímo v místě instalace, nebo šikovně skryjete kabely, pak vytvoříte velmi čistý a elegantní vzhled, který nezasahuje do ztvárnění dalších částí pokoje.

3. Optimální pozorovací úhel: Montáž televize na zeď není jen záležitostí designu, ale důležité je také dosažení optimálního pozorovacího úhlu pro její sledování. Můžete vybrat jakoukoliv výšku, která bude pro sledování TV příjemná a nebude zbytečně zatěžovat Váš krk, nebo oči. Při umisťování televize se řiďte pravidlem, že její střed by měl být přibližně ve výšce očí (platí v takové poloze, ve které se budete na televizi běžně dívat).