Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vybavení kanceláře - stoly, otočné židle Počet produktů: 20

Zobrazují se 1 – 20 z 20 položek
Zobrazují se 1 – 20 z 20 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Veškeré vybavení pro práci i relax na zahradě: Zahradní vybavení

- Nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kanceláře...: Nábytek

- Nábytek a různé doplňky určené především do ložnice : Nábytek do ložnice


Vybavení a celková ergonomie kanceláře jsou klíčem k produktivitě

Ať už pracujete z domova, nebo z kanceláře, je důležité, abyste se cítili dobře u Vaší pracovní plochy. Kancelář nemusí být velká, ani bohatá, ale musí být pohodlná a příjemná, což zvyšuje produktivitu a efektivitu a navíc posiluje Vašeho ducha. Přinášíme Vám několik tipů, které Vám pomohou zařídit Vaši kancelář efektivněji a komfortněji a vybudovat tak nejen příjemnější místo, ale také zvýšit efektivitu práce.

1. Pozor na kancelářský nábytek

Krom skříní, stolu, poliček a dalších kusů nábytku je jeden, který je jasně nejdůležitější- pohodlná kancelářská židle. Kvalitní židle by měla mít loketní opěrky- ty by měly být dostatečně vysoko, aby Vaše ramena zůstala uvolněná a ruce byly ohnuté v loktech ideálně pod úhlem 90 stupňů. Totéž pak platí pro nohy a jejich ohnutí v kolenou- z tohoto důvodu by měla být židle také výškově nastavitelná. Neméně důležitý je také kancelářský stůl, u kterého je důležitá výška pracovní desky (resp. její vzdálenost od země) tak, abyste se pod ni pohodlně vešli s Vaší kancelářskou židlí, ale aby nebyla příliš vysoko z důvodu polohy rukou.

2. Neméně důležitou roli hraje osvětlení kanceláře

V ideálním případě by měl mít pracovní prostor spoustu oken a přirozeného světla. Proč? Slunce zlepšuje Vaši náladu a zvyšuje Vaši produktivitu. Snažte se Vaši kancelář zařídit tak, abyste seděli naproti oknu především z důvodu případných stínů a odlesků na monitoru Vašeho PC. Pokud není možno dostat na Váš kancelářský stůl spoustu slunečního světla, měli byste zajistit dostatečné umělé osvětlení Vaší pracovní plochy s cílem usnadnit čtení, psaní a další aktivity.

3. Důležité je nejen kancelářské vybavení, ale i celkový styl prostoru

Je těžké říci, jak by měla vypadat ideální kancelář. Obecný názor je, že by se měl prostor pohybovat někde mezi domovem a kanceláří. Měl by být tudíž pokud možno útulný a příjemný, ale také dostatečně funkční a efektivní. Při tomto uspořádání kanceláře se v ní budete cítit příjemně a budete mít větší chuť do práce. Můžete vystavit několik osobních fotografií, které Vám přinášejí příjemné vzpomínky. Vyberte si koberec, který povzbuzuje útulnost místnosti. Spojte pohodu domova s funkčností pracovního prostoru- možnosti jsou nekonečné.