Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Skleníky z polykarbonátu - levné domácí skleníky na zahradu Počet produktů: 8

Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek

Prodej domácích zahradních skleníků z hliníku a polykarbonátu - levné, lehké, ale kvalitní

V této kategorii najdete zahradní skleníky z polykarbonátu, který je typem plastické hmoty. Polykarbonát má oproti sklu výhodu především v nižší ceně a nižší hmotnosti, ale z hlediska tepelných vlastností a životnosti je téměř srovnatelný se sklem. Je tudíž ideálním materiálem pro stavbu skleníků. Nabízíme nejen skleníky, ale i automatické otvírače oken a kovové základny ke skleníkům- zkrátka vše, co potřebujete kompletní stavbu a provoz domácího skleníku na Vaší zahradě. Pokud byste chtěli volit spíše levnější variantu, pak může být zajímavou volbou foliovník s plastovou, nebo hlíkovovou konstrukcí, který nabídne rostlinám podobné parametry, jako zahradní skleník.

Proč zvolit malý moderní zahradní skleník, nebo pařeniště z polykarbonátu?

V posledních letech se stávají malé skleníky z polykarbonátových desek čím dál populárnějšími a na zahradách se objevují čím dál častěji- není se vůbec čemu divit, protože kvalitní polykarbonát má oproti klasickému sklu velkou řadu výhod, takže i zastánci klasické koncepce skleníku ze skleněných desek musí uznat, že tento materiál se sice neustále výborně hodí do oken rodinných domů, pro výrobu sklenic, dekorací a podobně, ale na moderní hliníkový skleník je vhodnější použít polykarbonátové desky, protože:

1. Lepší izolace: Asi nejdůležitější vlastností polykarbonátu je, že má lepší izolační vlastnosti, než klasické sklo. Skleník z polykarbonátu má tedy vetší tepelnou setrvačnost, ze které plyne vyšší teplota přes noc. Tato vlastnost je také velmi důležitá u skleníků, které jsou vytápěné, protože ušetříte náklady právě na topení. Lepší izolační vlastnosti moderních skleníků z polykarbonátových panelů vedou k prodloužení vegetačního období, což znamená vyšší výnosy.

2. Jednodušší opravy skleníku: V případě poškození skla, kterému může díky jeho křehkosti velmi lehce dojít je oprava poměrně náročná především proto, že vyžaduje speciální nástroje na řezání skla. Polykarbonát můžete přitom jednoduše uříznout ostrým nožem a také jednodušeji umístit na místo díky jeho mnohem nižší váze.

3. Vyšší odolnost polykarbonátu: Na rozdíl od skla odolá polykarbonátový panel dopadu fotbalových míčů, krup a dokonce i kamenů. To vše bez výraznějšího poškození maximálně s menšími škrábanci. To je ideální, pokud máte děti, které si rády hrají na zahradě. Polykarbonát je tudíž v dnešní modrní době oblíbený jak pro komerční, tak i domácí skleníky.


Objednejte si polykarbonátový skleník na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Skleník Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud je pro Vás skleník zbytečně velký: Zahradní pařeniště

- Levnější, avšak neméně kvalitní náhrada skleníků: Fóliovníky