Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční LED osvětlení venkovní / vnitřní - na stromeček, na zahradu, na dům, na balkon Počet produktů: 339

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 339 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 339 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočních dekorací a výzdoby do bytu i na zahradu: Vánoční dekorace a výzdoba

- Dekorativní osvětlení do bytu nejen pro čas vánoc: Dekorativní osvětlení

- Solární osvětlení do venkovních prostor : Solární osvětlení na zahradu


Vánoční venkovní osvětlení domu i Vaší zahrady

V této kategorii najdete rozmanité druhy vánočního osvětlení, ze kterých si zajisté vybere i ten největší milovník Vánoc. Nabízíme široký výběr venkovního vánočního osvětlení ve studeně i teple bílé barvě, ale také v pestrobarevných provedeních. Venkovní vánoční osvětlení můžete použít jako dekoraci vánočního stromku, balkonu, terasy, zahrady, ale i celého domu. Pokud nemáte k dispozici v místě přívod elektrické energie, pak můžete použít solární řetězy, které se přes den nabijí prostřednictvím solárního panelu a večer a v noci pak svítí a zkrášlují okolí Vašeho domu. Pamatujte, že vánoční osvětlení venkovní musí mít krytí minimálně IP 44 (tento údaj vždy hledejte na krabici, případně v popisku produktu na eshopu).

Vánoční LED osvětlení vnitřní na stromeček, do oken, na balkon, na dům...

Vánoční osvětlení z naší nabídky můžete samozřejmě použít i v interiérech. Kromě LED řetězů a světelných kabelů na vánoční stromeček nabízíme také dekorativní Vánoční osvětlení do oken, na štědrovečerní stůl, nebo komkoliv jinam do Vašeho domu, či bytu- například na balkon, nebo na terasu.

Vánoční o světlení na baterie nebo do elektrické zásuvky

Většina z námi nabízeného sortimentu osvětlení je určena do elektrické zásuvky, ale najdete u nás i modely na baterie, které jsou vhodné zejména tam, kde nemáte přívod elektrické energie, nebo nechcete kazit atmosféru všudypřítomnými kabely- například v případě dekorativního osvětlení štědrovečerního stolu.