Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Venkovní lehátka zahradní, na balkon, na terasu, k bazénu - skládací, polohovatelné Počet produktů: 76

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 76 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 76 položek

Zahradní lehátka pro relax na Vaší terase, při opalování u bazénu, nebo na balkoně, nebo ve wellnessu. Praktické skládací i polohovací modely kovové, dřevěné z masivu i plastové

V této kategorii najdete zahradní relaxační lehátka- některé modely včetně měkkého polstrování, která jsou jako dělaná pro prosluněné dny a večery na Vaší zahradě. Lehátka můžete použít k bazénu, ale i kdekoliv jinde na Vaší zahradě, terase, balkoně, nebo i ve welnessu. Nabízíme jak levná, tak i luxusnější kovová, plastová, ratanová i dřevěná lehátka nejrůznějších stylů a barev, takže si z naší nabídky zajisté vybere každý. Pro využití na terasách bytů jsou oblíbená především skládací lehátka, která je možno mimo sezónu složit a uložit např. do sklepa. Oblíbená jsou rovněž lehátka s polohovací opěrkou, která umožní jak opalování vleže, tak i čtení knížky, nebo popíjení drinků v polosedu.

Jak na výběr pohodlného a stylového zahradního lehátka?

Do výběru zahradního lehátka nevstupuje tak velké množství proměnných, jako například v případě výběru zahradního nábytku, nebo slunečníku, takže se jeho výběr stává ve většině případů záležitostí osobního vkusu, vlastních snů a finančních možností. Pokud chcete opravdu kvalitní a exkulzivní lehátko, které Vám bude závidět každá návštěva, a které se stane středobodem Vaší terasy, pak můžeme z vlastní zkušenosti jedině doporučit velké kruhové lehátko se stříškou proti slunci. Ale i menší a levnější modely lehátek Vám nabídnou dostatek pohodlí a pokud jejich barvu a materiály sladíte s okolím, pak se stanou stylovým doplňkem Vaší zahrady, či terasy. Ergonomické zahradní lehátko Vám poskytne téměř stejný komfort, jako Vaše postel a nebudete se z něj chtít ani hnout. K pohodlí pak přispívá také polohovací opěradlo.

Zahradní lehátko z plastu, dřeva, ratanu, nebo z kovu? Které koupit?

Pokud máte rádi na zahradě spíše přírodní materiály, pak můžete zvolit dřevěné lehátko- určitě ale doporučujeme si připlatit a zvolit spíše luxusnější lehátko z tvrdého exotického dřeva jako je např. teak (někdy nazývaný týk). Toto dřevo je velmi tvrdé a tudíž odolné vůči povětrnostním vlivům a dřevokazným houbám. Navíc i jeho údržba je jednodušší- stačí jej jedenkrát za sezónu přetřít ochranným olejem k tomuto účelu určeným, který také najdete v naší nabídce. Dobrým kompromisem mezi designem a cenou jsou čím dál oblíbenější zahradní lehátka z umělého ratanu, jejichž výhodou je vzhled, který se přibližuje přírodnímu produktu a někdy je od něj dokonce téměř k nerozeznání a velmi dlouhá životnost. Pokud máte rádi modernu a tomuto stylu odpovídá také Vaše zahrada, pak pro Vás může být vhodnou volbou kovové lehátko, které může být řešeno jako celokovové, nebo s textilním výpletem.


Objednejte si zahradní lehátko na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Lehátko Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud dáváte přednost relaxaci v sedě: Zahradní židle a křesla

- Kompletní nabídka zahradního nábytku: Zahradní nábytek

- Dopřejte si měkké poležení na Vašem lehátku: Polstrování na lehátka

- Najdete u nás i lehátka určená především na provádění masáží: Masážní lehátka