Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Otočné ergonomické kancelářské / počítačové židle a křesla - klasické, designové, s kolečky Počet produktů: 10

Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Naše kompletní nabídka nábytku a vybavení do kanceláře: Vybavení kanceláře

- Nejrůznější interiérové židle a křesla nejen do kanceláře: Židle a křesla

- Najdete u nás i širokou nabídku venkovních židlí a křesel, z nichž jsou některé vhodné i do interiéru: Venkovní židle a křesla


Pohodlná židle na kolečkách jako základ každé kanceláře, nebo PC stanice. Kvalitní pohodlné ergonomické modely na kolečkách klasické i designové.

V této kategorii najdete kancelářské židle a křesla na kolečkách, nebo s kruhovým podstavcem, které Vás udrží v pohodě po dobu práce v kanceláři, nebo u počítače a uleví Vašim zádům od bolesti. Židle jsou ergonomicky tvarované, takže nabízí dobrou ochranu bederní páteře, stejně jako většina modelů i nastavitelnou výšku sedáku, područek a sklonu opěradla. Pro nadšence do závodních vozů a světa okolo nich nabízíme exkulzivní otočné židle v designu sportovních sedaček závodních vozů, které se stanou ozdobou každé kanceláře, nebo dětského pokoje.

Žádná kancelář nemůže plnohodnotně fungovat bez pohodné kancelářské židle, která musí být ergonomická tak, aby bylo umožněno sedět na ní bez jakékoliv bolesti a zvýšené námahy více než 8 hodin. Otočná židle na kolečkách Vám navíc umožní dosáhnout velkého počtu míst v rámci pracovního prostoru bez vstávání, což znamená úsporu času a energie. Sedadlo je navrženo tak, aby se na něm příjemně sedělo, a loketní opěrky poskytují oporu rukou a zvyšují tak komfort. Správně zvolená ergonomická židle tak snižuje problémy se zády a bolesti v oblasti ramen a šíje.

Na co je vhodné se zaměřit při nákupu kancelářské židle, nebo křesla?

Zkontrolujte výšku: ergonomické kancelářské židle by měly být výškově nastavitelné. Ne pro každého je totiž vhodná jedna velikost, proto bývá výška křesel běžně nastavitelná- obecně lze říci, že dostačuje nastavení výšky sedla v rozmezí 40-55 cm od země. Židli byste měli mít nastavenou tak, abyste měli po celou dobu práce nohy na podlaze a stehno s lýtkem svíraly úhel 90°.    

Zkontrolujte šířku a hloubku: Šířka kancelářské otočné židle by měla být v rozmezí alespoň 40-50 cm. Jde o standardní šířku- v případě, že bude židle širší, se nic neděje, jen je nutno počítat s většími vnějšími rozměry. Hloubka židle obvykle udává délku sedací plochy od její přední části po zádovou opěrku. Obecně platí, že v ideálním případě by měla být mezi zadní částí Vašeho kolena a přední částí okraje sedací plochy mezera 5-10 cm.

Zkontrolujte celkovou nastavitelnost: Čím více detailů můžete na židli nastavit, tím lépe si ji přizpůsobíte Vašim potřebám. Základem je nastavitelná výška, ale vhodné je též nastavitelné opěradlo, nebo područky.