Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční LED světelné řetězy venkovní / vnitřní na stromeček, do pokoje, na dům, na zahradu Počet produktů: 201

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 201 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 201 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Kompletní nabídka vánočních dekorací a výzdoby do bytu i na zahradu: Vánoční dekorace a výzdoba

- Dekorativní osvětlení do bytu nejen pro čas vánoc: Dekorativní osvětlení

- Světelné řetězy na zahradu se solárním napájením : Solární řetězy


Svítící venkovní LED řetězy přinesou vánoční atmosféru doma i na zahradě

Různá vánoční osvětlení a především řetězy se používají ve vánočním čase již několik desetiletí. Ještě před 10-20 lety se v naprosté většině jednalo o vánoční řetězy s klasickými bílými, nebo obarvenými žárovkami, které byly často nebezpečné a spotřebovávaly velké množství elektrické energie. V dnešní době se těší čím dál větší oblibě světelné řetězy z LED diod, které jsou ve většině případů vhodné pro vnitřní (pokojové) i venkovní použití a mají oproti klasickým žárovkám spoustu výhod. Více si o vlastnostech řetězů a jejich výběru můžete přečíst v článku Jak vybrat vánoční světelný LED řetěz

Výhody světelných LED řetězů

LED řetězy se vyznačují velmi dlouhou životností a odolností vůči otřesu, díky čemuž jsou výhodné pro použití nejen v pokoji na vánočním stromečku, ale také pro osvětlení domu, nebo zahrady. LED diody, které jsou v řetězech instalované, mají velmi malou spotřebu elektrické energie a vydávají minimum tepla. Z těchto důvodů mohou svítit dlouhé hodiny i při napájení obyčejnými bateriemi- LED řetězy na baterie jsou vhodné všude tam, kde nemáte přístup ke zdroji elektrické energie- ať už v pokoji, nebo venku. Pokud nechcete kupovat, případně stále dobíjet baterie, pak mohou být alternativou solární řetězy, které se dobíjí přes den ze solárního panelu a večer se automaticky rozsvěcují. Klasickým a nejprodávanějším provedením jsou ale vánoční LED řetězy, které jsou jednoduše napájené z elektrické zásuvky.

Stojí přechod na LED osvětlení vánočního interiéru, nebo zahrady za investici?

Pokud máte rádi ve vánočním čase krásně osvětlený exteriér i interiér Vašeho domu, či bytu, pak jste si zajisté všimli v případě použití nejrůznějších osvětlení s klasickými žárovkami prudkého vzestupu účtu za elektřinu v tomto čase. Vaše snaha ušetřit nemusí nutně znamenat obětování světelné výzdoby Vašeho obydlí. Přechod na vánoční LED řetězy, světelné sítě, figurky a další vánoční osvětlení totiž znamená oproti klasickým žárovkám výrazné úspory ve výši okolo téměř neuvěřitelných 90%. Tato úspora je dána především faktem, že u klasické žárovky se okolo 90% spotřebované energie přemění v teplo, takže se žárovka velmi zahřívá. LED dioda naopak prakticky veškerou spotřebovanou energii přemění ve světlo, což mimo úspory energie znamená jejich výrazně zvýšenou bezpečnost- LED diody totiž nemohou při dotyku popálit Vás, ale především Vaše děti, ani způsobit svým ohříváním zapálení stromečku, nebo jiných hořlavých materiálů v okolí. Vánoční venkovní světelné řetězy mají navíc výhodu v tom, že jsou mnohem odolnější, než provedení z klasických žárovek, takže jim nevadí občasné menší bouchnutí o pevnou plochu například v důsledku větru.