Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Skládací nůžkové párty stany a altány Počet produktů: 62

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 62 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 62 položek

Objednejte si nůžkový párty stan na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Nůžkový párty stan, nebo altán Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka párty stanů a altánů různých velikostí a provedení : Zahradní párty stany

- Abyste měli ve Vašem stanu na čem sedět: Zahradní nábytek


Prodej rychle rozložitelných a složitelných nůžkových párty stanů a altánů

V této kategorii najdete nůžkové stany a altány, které mají speciální konstrukci, díky které je možno je rozložit a opětovně složit během několika sekund. Nůžkové párty stany a altány se stávají především z tohoto důvodu velmi oblíbenými, protože je lze rychle použít při náhlé nepřízni počasí. Nůžkové stany v rozměru 3x3 m jsou velmi oblíbené také jako prezentační stánky, nebo zázemí pro stánkový prodej. I v těchto případech se projeví výhody nůžkové konstrukce těchto stanů a altánů, protože je možno je jednoduše složit, převést na určené místo a opětovně rozložit. Nůžkové párty stany a altány mají navíc výhodu v horní kovové konstrukci složené z více profilů, na které je možno zavěsit lehčí zboží, grilovací náčiní apod. Můžete u nás zakoupit i zahradní párty stany klasické kontrukce pro domácí i profesionální použití od malých velikostí pro posezení s přáteli až po velké zahradní stany určené především pro firemní účely.