Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní grily a krby na dřevěné uhlí i plynové. Levné a kvalitní. Počet produktů: 124

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 124 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 124 položek

Objednejte si zahradní gril, nebo krb na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Gril, nebo krb Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nejoblíbenější kategorie grilů na dřevěné uhlí: Grily na dřevěné uhlí

- Abyste nemuseli u Vašeho nového grilu, nebo krbu sedět na zemi: Zahradní nábytek


Venkovní krby a grily jako funkční, ale i designový doplněk Vaší zahrady

Zahradní krby a grily mají již v dnešní době tisíce tváří. Můžeme si je postavit podle vlastního návrhu sami, ale pokud chceme dosáhnout nejen kvalitní estetické, ale zároveň také funkční stránky, je zajisté vhodnější si zakoupit provedení, které je odzkoušené z hlediska výdrže materiálu, funkce hoření a odvádění spalin. Zatímco grily bývají ve většině případů relativně malé a přenosné, krby bývají větší, nad ohništěm jsou téměř vždy osazené odkouřením pro odvod spalin. Je možno v nich spalovat jak dřevo, tak i dřevěné uhlí. Grily jsou dnes ve většině případů vyráběné z kovu, který má tepelně odolný vypalovací lak (tzv. komaxit), krby mohou být vyráběny z nejrůznějších materiálů od kamene, přes pálené šamotové cihly až po moderní stavební materiály jako je beton, pórobeton, nebo Ytong.

Zahradní gril na dřevěné uhlí- nejlepší možnost grilování

Pokud vybíráte ten správný zahradní gril pro Vaše potřeby, můžete volit z několika základních provedení, která jsou určena typem spalovaného materiálu. Mezi základní provedení patří grily na dřevěné uhlí, plynové grily a elektrické grily. Pokud nejste pevně rozhodnuti pro konkrétní typ, pak určitě začněte Vás výběr u klasického grilu na dřevěné uhlí, který je jednoznačně nejprodávanějším typem a který je ideálním společníkem pro přípravu těch nejlepších steaků. Kouř z dřevěného uhlí dodá steakům nezaměnitelnou chuť, kterou plyn, ani elektřina nedokážou nahradit. Na výběr máte z malých přenosných kotlíkových grilů, které jsou vhodné i na cestování, nejrůznější festivaly a podobně, ale i větší zahradní grily například oblíbeného typu lokomotiva, s jejichž pomocí můžete nejen grilovat, ale i udit, vařit a péct.

Okrasný krb pod pergolu, nebo na terasu zahřeje Vaše tělo i duši

Alternativou grilu je pak pořízení terakotového krbu, který se bude na Vaší zahradě, nebo terase skvěle vyjímat a navíc Vám prodlouží letní sezónu, protože Vás příjemně zahřeje při chladnějších večerech. Jako bonus si v něm také můžete připravit menší a jednodušší pokrmy.