Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční osvětlení, dekorace, ozdoby a výzdoba

Vánoční osvětlení, dekorace, ozdoby a výzdoba

Každý z nás si řeší výzdobu a zvyky po svém. Záleží hlavně na tom, kolik místa máme v bytě nebo v domě, kolik času chceme výzdobě věnovat a podobně. Standardem bývá hned na začátku adventního období adventní věnec na jídelní stůl a vítací vánoční věnec umístěný na vstupní dveře, vrata či branku. Součástí adventního věnce jsou 4 adventní svíce, které symbolicky odpočítávají 4 adventní neděle a 4 týdny příprav do Vánoc. Svíce se zapalují každou adventní neděli. Další neopomenutelnou formou výzdoby je LED vánoční osvětlení. Vybírejte kvalitu za příznivou cenu a další vánoční dekorace podle svých představ.

Vánoční dekorace

Vánoce se nám pomalu blíží a my budeme opět po roce radostně slavit ty nejkrásnější svátky v roce. Vánoce jsou především svátky klidu a lásky, kdy se celá rodina schází u štědrovečerní večeře a pod Vánočním stromečkem. K pohodovým Vánočním svátkům patří kromě vánočního cukroví a dobrého jídla také vhodná Vánoční výzdoba, dekorace a LED vánoční osvětlení venkovní i vnitřní. Velká kolekce Vánočních dekorací a osvětlení pro rok 2017 neodmyslitelně patří k Vánočním svátkům. Baňky na ozdobu vánočního stromečku je třeba doplnit vhodnou formou osvětlení, které je plné inspirace pro vánoční výzdobu. Ať už budou vaše byty zdobit svíčky, vánoční dekorace andílci, adventní věnce, jmelí, betlémy či keramické vánoční figurky, doplňte je formou osvětlení v barvě bílé nebo plným barev.

Co jsou vlastně Vánoce

Právě 25. prosinec je dnem narození Ježíše Krista. Dějiny o tom ovšem sice nepodávají žádnou zprávu, jen evangelista Lukáš ve svém spise uvádí jisté historické události a zaznamenává, že se to stalo právě v době prvního sčítání lidu v římské říši, které tehdy nařídil císař Augustus. Na základě císařského výnosu se tehdy odebral Josef z města Nazaretu až do judského Betléma, aby se tu společně s Marií, která v té době čekala dítě, zaregistroval. A stalo se to, když dorazili, že se jí naplnily dny, kdy měla právě porodit. Pak porodila syna svého prvorozeného, jehož zavinula do plenek a položila ho do jeslí. Začátek slavení Vánoc je ale už i v pohanství. Ti totiž věřili, že jejich bůh Slunce se vždy každým rokem opětovně znovu rodí a právě noc z 24 na 25. prosince tehdy pokládali za zrození boha Slunce.

 

Přejít na nabídku vánočního osvětlení