Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní domky (boudy) na nářadí, kola, zahradní techniku - plastové, kovové Počet produktů: 72

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 72 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 72 položek

Prodej zahradních domků pro uložení nářadí, kol, techniky. Moderní stavebnice domků kovové i plastové. 

V této kategorii najdete praktické zahradní domky, boudy a dílny vyrobené buď z plastu, nebo častěji z plechu, které mohou sloužit pro uložení nejrůznějších věcí z Vaší zahrady. Pokud nemáte doma místo, nebo nechcete veškeré nářadí, zahradní techniku, sekačku, zahradní nábytek apod. nosit přes celou zahradu, pak je zahradní domek ideálním řešením. Moderní montované domky jsou dodávány jako stavebnice- jednoduše si je přenesete na místo stavby a postavíte ve dvou lidech již během jednoho dopoledne. 

Konstrukce zahradních domků na nářadí a jejich montáž. Domky plastové a plechové

Prakticky všechny zahradní domky prodávané na internetu i v hobby marketech se k Vám dostanou v bytelné krabici v rozloženém stavu. Samotný domek je ideální umístit na předem připravený rovný a pevný povrch z betonu, dlaždic, dřeva a podobně. Případně můžete využít některou z ocelových základen, které k některým typům zahradních domků nabízíme a zahradní domek umístit přímo na ni. Pod tuto základnu dostačuje dobře srovnaný povrch, jako je hlína, tráva, nebo v lepším případě písek, či štěrk. Domky jsou složeny z kovové konstrukce, na kterou následně namontujete panely, případně plechové, nebo plastové desky dle konstrukce daného domku. Kovové části domku jsou buď pozinkované, nebo ošetřené práškovým nástřikem (tzv. komaxit), takže jsou velmi dobře odolné vůči povětrnostním vlivům. Zahradní domek může být vybavený okny, klasickými, nebo posuvnými dveřmi, ventilačními mřížkami atd.- více v podrobném popisu každého produktu.

Domek na nářadí, kůlna, bouda, nebo třeba improvizovaná dílna s podlahou.

Námi nabízené zahradní domky mají široký rozsah použití- nejčastěji jsou využívány pro skladování zahradního nářadí a náčiní, sekaček, jízdních kol a podobně. Ale můžete je využít například i jako malou garáž pro motorku, dílnu, pro umístění králíkárny, nebo pro hraní dětí. Domky se často instalují ve větší vzdálenosti od domu, kde může být problém v přívodem elektrické energie- tuto záležitost ale můžete vyřešit vhodným solárním světlem, které též najdete v naší nabídce. V tomto případě ideálně vybírejte modely, které mají solární panel umístěný mimo samotnou jednotku světla, takže pak můžete světlo namontovat do zahradního domku a solární panel na jeho střechu.


Objednejte si zahradní domek na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Zahradní domek Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud chcete domek instalovat mimo elektrické rozvody, je možno jej osvětlit zevnitř i zvenku solárním světlem: Solární světla