Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Venkovní lavice zahradní, na balkon, na terasu, parkové - dřevěné, kovové, plastové Počet produktů: 46

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 46 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 46 položek

Prodej venkovních lavic a laviček nejen na zahradu, ale i na balkon, terasu, nebo do parku. Dřevěné lavičky z masivu (teak, borovice, meranti...), lavice plastové, nebo kovové.

V této kategorii najdete zahradní lavice a lavičky, které jsou vhodné nejen na zahradu, ale i na terasu, balkon, posezení před domem, případně i modely pro venkovní restaurační provozovny, nebo do veřejných prostor jako jsou například parky, náměstí atd.  Nabízíme modely v různých designech a cenových hladinách z kovu, plastu i ze dřeva. Oblíbeným produktem jsou také lavice s úložným prostorem, který poslouží namísto zahradního úložného boxu.

Elegantní lavička poskytne místo pro relax na Vaší zahradě

Zahradní lavička je ideálním místem pro odpočinek na čerstvém vzduchu a perfektně zapadá do tamní zeleně. Podle toho, jestli chcete lavičku umístit do vzdálenějšího rohu zahrady, kde nebude příliš na očích, nebo na terasu, či jiné exponované místo můžete vybírat z jednoduchých a levných modelů, ale i okrasných vyřezávaných zahradních lavic, případně retro modelů, které se stanou ozdobou exteriéru Vašeho domu. Pro města nabízíme i parkové lavice bytelných konstrukcí, které obsahují patky k přišroubování, nebo zabetonování. Pokud se nechcete o venkovní lavici příliš starat, pak volte ideálně model z plastu, nebo kovu. U dřevěných lavic z masivu (ať už jde o modely z oblíbeného teaku, nebo třeba naší borovice) je třeba alespoň minimální pravidelná ) držba pomocí laku, případně teakového oleje, nebo jiného přípravdu na teakové dřevo.

Jak pečovat o zahradní lavice?

V našem obchodě najdete 2 základní typy lavic: menší skládací lavice bez opěradel vyrobené ve většině případů z kombinace plastu a kovu. Tyto lavičky jsou ideální do pivních setů, na chatu, nebo pro rozšíření místa k usazení hostů v případě nejrůznějších setkání a oslav. Jsou vyrobeny s ohledem na dlouhou životnost a nepotřebují žádnou speciální údržbu, krom občasného očistění.

Druhým a rozšířenějším typem jsou dřevěné zahradní lavice vhodné pro samostatné umístění, ale i do sestav zahradního nábytku. U těchto modelů je nutno počítat s častější péčí, pokud mají zůstat po dlouhá léta v perfektním stavu. V případě modelů vyrobených z tvrdého exotického týkového dřeva doporučujeme mimo klasického odstranění nečistot vždy 1 až 2 krát za sezónu ošetření týkovým olejem, který uzavře horní vrstvu dřeva před vodou, plísněmi a dřevokazným hmyzem. Navíc zvýrazní barvu a žilkování dřeva. Jednou za 2 roky pak doporučujeme lavici před ošetřením olejem osmirkovat velmi jemným smirkovým papírem, čímž odstraníte zbytky zaschlých nečistot a sjednotíte strukturu dřeva.

V případě lavic ze dřeva z evropských lesů (většinou je využívána borovice) je třeba postupovat jinak. Vzhledem k faktu, že je toto dřevo měkčí a nasákavější je třeba jej vybavit ochrannou vrstvou (nejčastěji se využívá lazurovací lak). Ve většině případů je jím již nábytek ošetřen při výrobě (je vždy uvedeno v detailním popisu produktu), ale působením vody a UV záření chřadne a ztrácí svoje schopnosti, takže je vhodné lavici jednou za 2-3 roky jemně přebrousit a znovu natřít.


Objednejte si zahradní lavičku na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Lavičku Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Pokud je na Vás lavice zbytečně velká: Zahradní židle a křesla

- Rádi relaxujete na zahradě i vleže? Zahradní lehátka

- Proč si nepořídit i stůl a nevytvořit malou jídelní, nebo odpočinkovou sestavu: Zahradní stoly

- Kompletní nabídka zahradního nábytku: Zahradní nábytek