Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Police a poličky na zeď - na knihy, fotky, dekorace... Počet produktů: 119

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 119 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 119 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Nejrůznější dekorace do interiéru: Bytové dekorace

- Designové sestavy různě tvarovaných polic a poliček: Sestavy nástěnných polic

- Pokud je pro Vás obyčejná nástěnná polička příliš malá, nebo fádní : Police a designové regály


Závěsné police a poličky na zeď v moderním stylu se skrytým uchycením. Na dekorace, fotky, knihy...

V této kategorii najdete police a poličky s uchycením na zeď, které se budou hodit jak do klasických, tak i moderních interiérů. V naší nabídce najdete modely různých velikostí a barev, takže si můžete zvolit přesně takovou, která bude odpovídat pojetí Vašeho interiéru. Mají vysokou nosnost (běžně 20kg- viz. detailní popis každého produktu), takže jsou vhodné i pro těžší předměty.

Polička je vodorovná rovina chycená na zeď, kterou je možno používat v domácích podmínkách, ale i pro podnikání, v obchodech a na jiných místech, kde chcete vystavit dekorativní předměty, uložit nejrůznější maličkosti, nebo vystavit zboží určené k prodeji. Poličky mohou mít i jiné složitější tvary a tak samy o sobě tvořit dekoraci do bytu.

Konstrukce nástěnných poliček a jejich skryté uchycení

U nás prodávané poličky jsou konstruovány jako nástěnné bez viditelných prvků uchycení, takže získávají velmi elegantní vzhled a levitující efekt- působí, jako by je nedržely žádné prvky a ony se tak u zdi vznášely. Toho je dosaženo díky jednoduchému kovovému skrytému držáku upevněnému do zdi, na který se polička následně nasadí. V balení s poličkou jsou dodávány i šrouby s hmoždinkami, které jsou určeny do betonu, nebo cihel. Pokud byste chtěli poličku instalovat do jiného materiálu (např. sádrokarton), pak doporučujeme zakoupit speciální hmoždinky (jsou k dispozici ve většině železářství, nebo hobbymarketů).

Lamino jako materiál pro výrobu poliček, ale i nábytku

Většina námi prodávaných poliček je vyráběná z lamina (MDF), neboli středně tvrdých dřevovláknitých desek. Ty se skládají ze dřevěných vláken v kombinaci tvrdého a měkkého dřeva. Tato vlákna (dřevěné třísky) jsou následně spojovány pryskyřičným pojivem za použití vysoké teploty a tlaku. Hotová deska je následně olaminována materiálem, který může být prakticky k nerozeznání od dřeva, ale může mít i nejrůznější barvy vč. zelené, růžové, červené apod. Tento materiál se používá nejen pro police, ale je z něj vyráběna naprostá většina dnes prodávaného nábytku, protože má po dlouhé roky stabilní rozměry a pevnost, je lépe zpracovatelný a levnější, než dřevo.