Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Velké umělé květiny a rostliny jako živé v květináči- vysoké až 2 m Počet produktů: 19

Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek
Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Krása květiny vynikne v tom pravém květináči: Květináče a obaly na květináče

- Nabízíme i jiné dekorace do bytu, nebo domu: Dekorace do bytu

- Pro vyzdobení Vaší zahrady, terasy, nebo balkonu: Dekorace na zahradu

Umělé rostliny a květiny zažívají v posledních letech velký comeback. Velké květiny v květináči pro pokojové i venkovní použití. Umělé palmy, citronovníky, bambusy, vistárie...

Umělé plastové a hedvábné květiny jsou na pokraji velkého comebacku, ale ne v zastrčeném koutě, kde jsme na ně z minulosti zvyklí. Dnes najdete na velké spoustě těch nejlepších adres dokonale zpracované umělé rostliny a květiny, které vypadají jako živé a na místě vydrží několik let. A to včetně velkých květin v květináči vysokých i přes 2 metry. Je vidět, že jejich nákupu jsou dnes lidé výrazně nakloněni, protože každým rokem rostou jejich celosvětové prodeje o desítky procent. A aby také ne, když umělé květiny dnešních dnů jsou na hony vzdálené těm, které známe velmi dobře z doby před deseti, patnácti lety. S oblibou je používá i celá řada známých bytových designérů především jako dekorace do bytu klientů, kteří často cestují, nebo jednoduše nemají čas se o živé pokojové rostliny starat a pravidelně je zalévat. Umělé pokojové rostliny s oblibou také využívají obchodníci a to do stylově laděných interiérů- v tomto odvětví vedou velké palmy a jiné exotické rostliny a stromy jako jsou například citronovníky, bambusy a další.

Jak dekorovat pokojové umělé květiny

Stejně jako v případě skutečných rostlin je vhodné u nich dodržovat několik základních pravidel. Pokud se jedná o jednoduché stonky s květy, které dekorujete do vázy, pak se snažte dát dohromady květiny podobného typu, které můžete následně doplnit listy. Zajímavou možností může být spojení s usušenými rostlinami, nebo listy. Pokud je váza průhledná, pak do ní nalijte vodu- za prvé podprahově přispěje k pocitu živých rostlin, za druhé zatíží vázu, takže se snadno nepřevrhne. Snažte se umělé květiny občas obměňovat a používejte především takové, které odpovídají sezóně- to nemusí platit přes zimu, kdy Vám napodobeniny jarních a letních umělých květin pomohou prosvětlit interiér a vnesou do něj pozitivního ducha.

Také umělé květiny a rostliny potřebují občas Vaši péči

Zatímco umělé květiny a rostliny nevyžadují zalévání a hnojení, přeci jen potřebují určitou minimální péči, pokud mají vypadat co nejlépe. Nejdůležitější je jejich čistění od usazeného prachu, které lze provádět několika způsoby. Nejjednodušší a nejrychlejší, ale také nejméně efektivní možností je setření prachu- pro tento úkon nedoporučujeme klasický hadr, ale prachovku na tyči z umělého, nebo i pravého peří. Nečekaně rychlou a velmi účinnou možností je nasypání několika lžiček soli do igelitového sáčku, následné vložení umělé rostliny a jemné protřepání sáčku i s rostlinou po dobu asi 1 minuty. Prach ulpí na zrnkách soli, která následně vysypete. Umělé rostliny můžete také jednoduše osprchovat ve vaně, nebo sprchovém koutě- jen buďte v tomto případě opatrní, aby nedošlo k uvolnění některých částic rostlin proudem vody.