Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Sedáky / polstry na zahradní nábytek - levné i luxusní pratelné modely se zipem Počet produktů: 61

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 61 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 61 položek

Prodej měkkých a pohodlných náhradních polstrů a podsedáků na Vaše zahradní křesla, lehátka, židle, lavice…

V této kategorii najdete venkovní náhradní polstry i jednoduché podsedáky vhodné na nejrůznější druhy zahradního nábytku, jako jsou křesla, lehátka, židle, lavice a další. Nabízíme jak levné, jednoduché varianty, tak i polstry prvotřídní kvality se silnou, měkkou výplní a sundavatelným potahem, který je možno v případě zašpinění jednoduše vyprat.

Jak polstry vybírat?

Barevný polstr je jednoduchou, ale přitom velmi efektivní možností, jak zvýšit komfort sezení na Vašem zahradním nábytku a zvýraznit jeho design. Polstry lze zakoupit v nejrůznějších barvách a vzorech, takže zajisté nebude problém najít takový, který bude ladit s dalšími prvky Vaší zahrady.

TIP: Pokuste se barvu polstrování sladit s barevnými prvky v okolí. Pokud jde o polstrování na lehátko k bazénu, pokuste se zvolit odstín polstru, který se bude podobat modré barvě uvnitř bazénu. V případě polstrování pod pergolu zvolte například barvu květů rostliny, která se po ní pne, případně slaďte barevný odstín s velkými dekorativními květináči okolo. Tak vytvoříte harmonii barev, kterou si budete užívat Vy, ale i všichni Vaši hosté.

Před nákupem polstru přeměřte Váš zahradní nábytek a srovnejte s rozměry v detailním popisu jednotlivých produktů na našich stránkách. Pokud si nebudete jisti, jaký rozměr zvolit, tak objednávejte polstr spíše mírně větší (platí především pro délku sedáku a opěradla).

Levný polstr, nebo luxusnější provedení s pratelným potahem na zip?

Najdete u nás jak velmi levná polstrování, která jsou i přes nízkou cenu dostatečně kvalitní, ale jejich nevýhodou je nemožnost sundání jejich potahu. Přitom je třeba u venkovních polstrů počítat s výraznějším ušpiněním. I tyto modely lze sice vyprat v pračce, ale toto řešení příliš nedoporučujeme- spíše se snažte vzniklé skvrny vyčistit v ruce jen s menším množstvím pracího prášku, nebo mýdla.

Druhou možností jsou pak luxusnější modely se sundavatelným, pratelným potahem. U nich je součástí potahu zip, který lze jednoduše rozepnout, potah sundat a následně jej vyprat v pračce (při praní se řiďte symboly uvedenými na štítku polstrování).


Objednejte si polstr na zahradní nábytek na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Polstr Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Abyste měli polstry kam umístit: Zahradní nábytek