Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Ochranné obaly a plachty na zakrytí zahradního nábytku Počet produktů: 8

Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek

Obaly a ochranné zakrývací plachty na zahradní nábytek.

V této kategorii najdete obaly a plachty ideální pro zakrytí zahradního nábytku v době, kdy jej zrovna nepoužíváte.

Při nákupu zahradního nábytku je třeba myslet nejen na krásné prosluněné chvíle strávené na terase při grilování, čtení oblíbené knížky, nebo pouhém lenošení, ale také na nutnou péči o nábytek a jeho skladování- a tady přicházejí ke slovu ochranné plachty. Zahradní nábytek je sice uzpůsobený dlouhému pobytu na slunci a dešti, takže bez výraznější újmy přečká i pobyt venku během zimního období, ale jeho vekeré části dostanou pořádně zabrat a zbytečně se sníží jeho životnost (především voda, která se dostane do jednotlivých spár a následně zmrzne může způsobit mnoho nepříjemností). Doporučujeme proto vždy po sezóně provést očištění a případně údržbu zahradního nábytku a jeho umístění do suché místnosti. V ideálním případě nábytek ještě zakryjte plachtou, ať se na něj zbytečně nepráší. Pokud nemáte možnost nábytek přes zimu uložit do vnitřních prostor, pak proveďte jeho očištění a údržbu a alespoň jej schovejte pod vhodnou krycí plachtu na nábytek, která je speciálně konstruovaný pro tento účel. Nejedná se o pouhou plachtu, ale má tvar kvádru, nebo krychle, takže na nábytku dobře drží a nesfoukne jej z něj vítr. Obaly a plachty mají běžně po bocích očka, prostřednictvím kterých jej můžete snadno uchytit k nábytku, takže z něj nesklouzne ani při vichřici.


Objednejte si plachtu na zahradní nábytek na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Plachtu Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Abyste měli pod plachtu co schovat: Zahradní nábytek