Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční světelné sítě / světelné závěsy led venkovní i vnitřní Počet produktů: 5

Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné venkovní osvětlení se solárním napájením (včetně světelných sítí, závěsů, řetězů) : Solární osvětlení na zahradu


Stylové led světelné sítě- vánoční osvětlení pro venkovní i vnitřní použití do oken, výlohy, na stromky, keře apod.

Vánoce už jsou za rohem a všichni řešíme mimo jiné výzdobu vnitřních i venkovních prostor našeho obydlí. Krom klasických vánočních LED řetězů, které u nás můžete rovněž zakoupit, mohou být velmi efektní také světelné sítě, někdy jinak nazývané světelné závěsy. Jsou perfektní pro osvětlení větších ploch, jako jsou okna, dveře, celé stěny, ale i na venkovní, nebo vnitřní vánoční stromky, případně menší keře apod. Obchodníci je s oblibou používají jako pozadí do výloh nejen s vánočním zbožím, ale klidně i po celý rok. Samotnou světelnou síť tvoří LED diody, které jsou pospojovány tenkými kabely, které nejsou při setmění prakticky viditelné. Naprostá většina světelných sítí splňuje stupeň krytí IP44 a je tak určena jak pro vnitřní, tak i pro venkovní použití (pokud chcete dané osvětlení používat ve venkovním prostoru, pak vždy raději ověřte tuto možnost využití v detailním popisu produktu).

Proč jsou moderní světelné sítě a závěsy vyrobené z LED diod?

Není tomu tak dávno, kdy byla naprostá většina vánočního osvětlení vyráběná z menších žárovek klasické konstrukce. Všichni si pamatujeme otravnou výměnu nesvítících žárovek za nové. Dnes jsou vánoční řetězy, světelné sítě, záclony, ale i jiné svítící dekorace na vánoce vyráběné povětšinou z LED diod, které mají několik zásadních výhod. Oproti klasickým žárovkám mají o 80-90% menší spotřebu elektrické energie, takže se nemusíte bát účtu od svého poskytovatele energií ani při velmi častém využívání většího množství vánočního osvětlení. Nižší spotřeba elektrické energie je dána především faktem, že LED diody neprodukují odpadní teplo, které je nežádoucí a způsobuje ohřátí klasické žárovky na velmi vysokou teplotu. Energie pro vytvoření tepla je u klasické žárovky tak velká, že pokryje právě udaných 80-90% celkově spotřebované energie. Z těchto faktů vyplývá další výhoda světelných sítí z led diod a to, že nemůžou popálit děti, nebo domácí mazlíčky, protože se během svícení prakticky vůbec nezahřívají. Poslední důležitou výhodou svítících LED diod je jejich velmi dlouhá životnost (běžně udáváno přes 100 000 hodin svícení), takže jejich výměna prakticky odpadá.