Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Vánoční svítící rampouchy / krápníky LED - trvale svítící, s efektem padajícího sněhu Počet produktů: 15

Zobrazují se 1 – 15 z 15 položek
Zobrazují se 1 – 15 z 15 položek

Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

- Kompletní nabídka vánočního osvětlení: Vánoční osvětlení venkovní i vnitřní

- Dekorativní osvětlení do bytu: Dekorativní osvětlení

- Voděodolné venkovní osvětlení se solárním napájením (včetně světelných sítí, závěsů, řetězů) : Solární osvětlení na zahradu


Okouzlující led řetěz svítící rampouchy / krápníky venkovní i na stromeček.  Trvale svítící i s efektem padajícího sněhu (kapající rampouchy).

Připravujete se na vánoce a hledáte působivé osvětlení Vašeho domu, nebo zahrady? Pak mohou být velmi zajímavou a efektní možností světelné řetězy z úsporných LED diod s motivem rampouchů / krápníků, které jsou ideální především jako vánoční světýlka na okapy, zábradlí, pergolu a podobně. Tyto vánoční světýlka rampouchy můžete samozřejmě využít i v interiéru jako osvětlení vánočního stromečku, oken, dveří apod. Dlouhé světelné řetězy rampouchy jsou perfektní především pro venkovní použití, proto naprostá většina z nich splňuje stupeň krytí IP 44 (dostatečná ochrana před deštěm i stříkající vodou). Vhodnost daného osvětlení do venkovního prostoru ale vždy před nákupem zkontrolujte v jeho detailním popisu. V naší nabídce najdete jak led rampouchy a krápníky trvale svítící, tak i se stákajícím efektem (jinak také nazývané rampouchy s efektem padajícího sněhu, nebo kapající rampouchy).

Moderní svítící krápníky a rampouchy využívají LED technologii

Námi nabízené světelné krápníky / rampouchy nejsou vybaveny klasickými žárovkami, ale svítícími LED diodami, které mají hned několik zásadních výhod:

- LED diody spotřebují o 80-90 % méně energie, než klasické žárovky

- LED diody mají velmi dlouhou životnost (běžně přes 100 000 hodin)

- LED diody neprodukují téměř žádné teplo, takže u nich nehrozí popálení dětí, nebo domácích mazlíčků

- barevné LED diody produkují sytější barvy, než klasické žárovky, protože k “obarvení“ světelného toku nedohází průchodem světla přes zabarvený kryt, ale při svícení je přímo vytvářena daná barva. Navíc mohou dosáhnout čistě bílého světla, které se obzvláště ke krápníkům perfektně hodí a krásně ladí se zasněženou zahradou (světlo klasických žárovek oproti tomu bude vždy mírně zbarvené do žluta).