Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Dostupnost zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů




Zahradní nábytek / venkovní nábytek na zahradu, terasu, balkon Počet produktů: 705

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 705 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 705 položek

Objednejte si zahradní nábytek na našem eshopu a získejte tyto výhody:

- Nábytek Vám doručíme do 2 pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko

- Nakupujete levně za výhodné internetové ceny, které si můžeme dovolit nabídnout díky tomu, že neplatíme klasické kamenné prodejny a prodavače, ale pouze skladové prostory.

- Nejsme žádný prodejce bez zkušeností- nakupujete od stabilní české firmy, která je na trhu od roku 2014 a má dostatečné skladové prostory v Karlových Varech, kde si můžete po dohodě zboží i osobně vyzvednout.


Dále nabízíme:

Ochrana nábytku: Obaly a plachty na nábytek

Pro Vaše pohodlí: Polstry na zahradní nábytek


Prodej moderního i tradičního zahradního nábytku pro Vaši zahradu, terasu nebo balkon. Kvalitní, ale přitom levné kousky. 

V této kategorii najdete nejrůznější zahradní nábytek od levných modelů vhodných například na balkon až po luxusní sety zahradního nábytku, případně velmi stylová zahradní lehátka, díky kterým si nejen perfektně odpočinete, ale také zajistíte správný vzhled a reprezentativnost Vaší zahrady. Vybírat můžete z kvalitního zahradního nábytku z kovu, umělého ratanu, plastu a masivu. Výběr materiálu a provedení bude záležet především na Vašem designovém vnímání, funkčnosti, ale také na Vašich možnostech, jak o zahradní nábytek pečovat.

Samostatné kousky nebo celé sestavy zahradního nábytku

Můžete u nás zakoupit samostatnou židli, nebo stůl jako doplnění Vašeho stávajícího zahradního nábytku, nebo celou sestavu zahradního nábytku, která Vás vyjde levněji a navíc máte jistotu, že k sobě budou jednotlivé prvky bezvadně pasovat. Nabízíme též zahradní slunečníky, které Vám v horkých letních dnech zajistí při Vašem posezení příjemný stín.

Pokud ještě nevíte, jaký zahradní nábytek vybrat, pak máme pro Vás několik informací o jednotlivých materiálech:

Ratanový nábytek

V případě zahradního nábytku jde o technický ratan, jinak nazývaný jako polyratan, nebo umělý ratan. Tento nábytek se stává čím dál populárnější, protože má extrémně nízké nároky na údržbu, ale přitom nabízí vzhled, který se velmi přibližuje přírodnímu ratanu. Povrchové úpravy a barvy jsou čím dál přirozenější a není výjimkou, když polyratovanový nábytek lidé považují za pravý přírodní produkt. Rámy tohoto nábytku jsou vyrobeny z kovu, který je následně potažený vrstvou plastu. Kovový rám tudíž není vystavený přírodním vlivům, takže nedochází k jeho korozi (lze říci, že řešení je podobné pletivu s plastovým potahem).

Kovový nábytek

Kovový nábytek je skvělý především pro moderně laděné terasy, do kterých výborně zapadne. Je to zajímavá volba, pokud chcete moderní vzhled, minimální údržbu a dlouhou životnost. V minulosti byla většina kovového nábytku vyrobena ze šedé litiny, která je těžká a navíc bylo nutno ji každý rok přetírat z důvodu rezivění. V současné době je většina kovového zahradního nábytku vyrobena z hliníku, který je velmi lehký, kvalitní a navíc nerezne. Další možností je nábytek z oceli, která je opatřena velmi odolnou práškovou barvou někdy nazývanou jako komaxit. Kovový nábytek je z hlediska údržby a živostnosti velmi podobný polyratanovému nábytku- volba záleží především na Vašem vkusu.

Tradiční dřevěný nábytek

Dřevěný nábytek měl v zahradách vždycky své místo a nejinak tomu zajisté bude i v budoucnosti přes veškerý technický pokrok a používání umělých materiálů. Žádný jiný materiál totiž nedokáže dodat Vašemu venkovnímu posezení takovou atmosféru, jako zahradní nábytek ze dřeva- ať už se jedná o dřevo z evropských lesů, nebo speciální tvrdé exotické dřevo- především teak. V případě dřevěného nábytku musíte brát v úvahu, že se jedná o přírodní materiál, který pracuje a na jeho povrchu se mohou objevovat malé trhlinky, případně mírná patina. Pro zajištění dlouhé životnosti a zánovního vzhledu je vhodné v případě měkčího dřeva zahradní nábytek jednou za 1-2 roky lehce přebrousit a natřít speciálním lakem. V případě zahradního nábytku z teakového, nebo jiného tvrdého exotického dřeva se doporučuje ošetření speciálními ochrannými oleji, které se běžně provádí jednou za sezónu.